Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• none

csendes tag

Sziasztok! Na hát, szinte teljesen végig olvastam a fórumot. Leírom az én harcomat is. Nemrég lett szükség routerre, és az OFF-os SMCWBR14-G2-es routert szerezte be a családnak egy ismerős. Én nem sokat torrentezek csak FTP-zek, de az SMC még a sima böngészést sem bírta. Folyamatos panasz volt rá, álandóan resetelt, vagy úgy újraindult, hogy 2 percig meg sem nyekkent. Aztán most kaptam kölcsönbe próbára egy WRT54G v5-öt, és most ezt tesztelem. Azt tapasztaltam, hogy a sima böngészéssel tökéletesen elvan, de a huzamosabb FTP letöltést már ez sem bírja. Nem sürűn, de naponta többször leszakad. Az újraéledése az SMC-vel szemben csak pár másodpercet vesz igénybe, de ez akkor sem álapot. Most végigolvastam az egés topic-ot, és már meg is rendeltem egy GL-t, mert úgy láttam a töbség nagyon dícséri, és egy tomato firmware-t szeretnék rá feltolni. Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, mert úgy láttam erről nem nagyon esett még szó. Ha most megveszem az új GL-t, és felteszem rá a tomatot, akkor azzal már ugrott is a garim? Bár az első hozzászólásban lévő linkeket nem néztem végig, de nem tud valaki egy korrekt pontos, lépésről-lépésre történő firmware frissítési folyamatot leírni? Vagy bőven elég annyit tudni amennyit e felettem hozzászóló leírt? Nem akarok semmit sem elrontani, pláne, hogy zsír új lesz a ketyere. Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák