- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandeeboy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Linksys WRT54GS version 6-os routerem. A felállás a következő: van most a házban 2 asztali gép, illetve egy laptop. Az átlagfelállásban csak 1 gép és 1 laptop van. A két asztali gép kábellal csatlakozik a routerra, a lapi pedig wifi-n keresztül. Viszont van egy olyan probléma, hogy a router folytonosan megszakítja az internetet, ám csak az asztali gépeken. Hiába töltünk le / játszunk bármilyen multiplayer játékkal (akár egy cod, akár wow) néha megszakad a net. Tehát elvileg van adatforgalom, és nem szabadna megszakadnia.
A routeren alap firmware van, illetve beállítások között a Max Idle time helyett a másik opció van beállítva.
Most a laptopra volt feltelepítve a router, és volt rajta net (erre az időre kábelesen volt megoldva), viszont ha pl. az én gépemre akartam feltelepíteni, sikerült is, ám net nem volt a gépemen, csak azokon, amik rácsatlakoztak a routerre pl kábellel. A két asztali gép LAN-ban látja is egymást, elvileg más IP címet oszt ki a router.
Még egy kérdés: Call of Duty 4-ben most tudunk játszani, és ritka a lagg/ szakadás, illetve Bad Company 2-ben is, ellenben WoW-ban (most is játszik mellettem a másik egyén) őt nem dobta le egy jó ideje, de ha én is felmegyek, akkor Disconnect.
Mi lehet a probléma? Mindkettőnknek alaplapi a hálózati kártyája.
Köszi előre is a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest