- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Régen minden jobb volt!volt egy fix oprendszer a telefonokon nem kellett frissítgetni meg azon versengeni kinek jön hamarabb a húszmilliomodik verzió mondjuk nem is haltak meg olyan hamar mint ezek a nagyonokos telefonok...
-
Usgyi
aktív tag
Sajnos ez még mindig nevetségesen alacsony szám.
-
Gordiann
őstag
Minden huszadik = Telefonok 5%-a
Mindjárt máshogy hangzik...(ja látom fel lett írva a táblára, janeszgol bocsi)
-
ddaydome
senior tag
A gyakorlati felhasználàsban nincs jelentős ennek. Semmilyen hàtrànyt nem érzékel az, aki pl. 10-es vagy 11-es verzióval nyomja.
A 12 és 13 között nincsen jelentős újítàs. Ettől függetlenül kapja meg mindenki, akinek csak lehetséges.
Iphone-on mêg egy akkuszàzalék kimutatàsa is fejlesztés volt 😂 Na az a nevetséges..... -
jacis
nagyúr
Ez a szám egyre rosszabb lesz hisz egyre több kínai ipari hulladék kap androidot ami soha nem kap frissítést.
-
válasz
LosBlancosRM #6 üzenetére
Abban, hogy sokkal hamarabb jön bugfix, ha arról van szó.
Legutóbb a V40-emnél volt olyan, hogy nem tudtam OTA még biztonsági frissítést sem telepíteni, az android 10 telepítése egy tortúra volt, de a sötét mód miatt nekem kellett. Aztán a frissítés során legyalult mindent, backup meg sehol… Pedig a telót magát imádtam, igazából a dual SIM hiánya miatt nem váltottam V60-ra. Meg aztán azért sem mert prioritás lett a normális készüléktámogatás is. -
janeszgol
félisten
5%? Nevetseges.
-
1x éve nem változik semmi...
-
Bugz
csendes újonc
válasz
LosBlancosRM #6 üzenetére
Az máshogy másabb. Az minőségibben bugosabb. Az olyan almásan bugos.
-
Danipicur2
tag
Mondjuk a 4.4-t alávágta az is, hogy kvázi már a Youtube is csak böngészőből használható (mobilapp azt írja, hogy "Váltson a youtube.com weboldalra), de ha úgy nézzük, ha valaki az appjára ráírja, hogy "Követelmény: Android 8.0 vagy újabb", akkor is eléri a userek 90%-t, szóval már megértem, hogy az új appok nagyja már legalább Android 7-t követel meg, egyszerűen nem éri meg régebbi verziókra fejleszteni. Persze a nagyon elterjedt, nagyon alap appok (Leginkább a social media) lemegy 5.0-ig, neadjisten 4.4-ig is, de az azt futtató mobilok nagyja is már eléggé nyögvenyelően futatja azokat is, nemcsoda, hogy ennyire halnak el, a 4.1-s Jelly Beant megmár évek óta nem támogatja semmi.
-
Én egyszer sem szoptam be. Mondjuk nem volt sok telefonom, sőt inkább kevés.
Rendes telefont kell venni, és nincs vele gond. Az új droidot meg csak akkor felrakni, amikor már mindenki lelkendezik az új verziótól a topikjában. Ha panaszkodnak, akkor el kell engedni a verzióváltást. -
törölt tag
nem ertem mindek ujabb a regiek is szarok meg az ujak is.
-
-
törölt tag
Ez most alacsony, vagy magas érték? Ha már így dicsekednek vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest