- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsy
aktív tag
Szia
Ha nem bekapcsolt HTvel telepitetted a windowst, az simán okozhat ilyent, mert más kernelmódot kíván asszem a kettő.
Megoldás:
1. próbáld meg kikapcsolt HTvel a microsoft sysprep progijával lelőni (sajna nemtom honnan lehet letölteni, de google csakmegmondja, vagy microsoft weboldal), akkor ujrafelismer mindent, és restart után kapcsold be a HT-t a win következő indulása előtt. Nekem nem HTsröl HTs procra cserekor ez működött.
itt ujra bekéri a seriál számot ,de a telepített eszközök meg a programok maradnak.
2. Ha ez nemmegy akkor win reinstall bekapcsolt htvel...
remélem segitettem.. -
Bazsy
aktív tag
UP
-
Bazsy
aktív tag
Na akkor most vki mondja meg, hogy a szorzolock lejebb, fsb feljebb, vagy fsb marad szorzolock feljebb, megoldások közül melyiknek mik az elönyei/hátrányai...
-
Bazsy
aktív tag
Na van egy idézetem fennt emlitett forumrol:
''A lényeg ugye az lenne, hogy kisebb szorzó és magasabb FSB-vel gyorsabb rendszert kreálhatsz.''
Namost, nagyobb szorzo ugyanaz fsbvel meg a procid lesz gyorsabb, nem?? -
Bazsy
aktív tag
Honnan van amugy a hir? És énis nehezen hiszem, ha tényleg igaz, akkor hamarosan az összes hiroldal erröl fog harsogni, mert igen komoly...
-
Bazsy
aktív tag
ez most akkor azt jelenti, hogy sokkal jobban lehet majd tuningolni ezekkel a lapokkal ezeket a procikat, mintha jokis fsb emelgetést csinálnánk?
Mert akkor eldöntöttem hogy a p4c800 deluxe omba 3.2es procibol prescottot veszek nem northwoodot.... -
Bazsy
aktív tag
Mi ez a szorszolock dolog? Hol hallottatok ilyet, hogy 3.2es prescott fölött kilehet löni? Elolvasnám szivesen... Mer hátjah, intel nem azért szüntette ezt meg anno hogy most visszahozza...
-
Bazsy
aktív tag
Hi
P4C800 Deluxe van nekem is, igen jo meg minden. 1kérdés, egyik topicban láttam hogy vki ilyesmi lappal nemtudott felrakni egy zalman 7000AlCu cpu hűtőt.
Most akkor odafér vagy nem? Nekem már nem az elforditott northbridge cooler van rajt, hanem rendes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest