- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
(Légrugós) állványok karbantartására mi a legjobb módszer/anyag? Gépzsír? Szilikon spray? Szilikonmentes spray? Száraz kenőanyag? Használt étolaj (
)?
Szilikonolajat ajánlottak fotóstúdióban, de utánanéztem, és vannak kétségeim. Persze lehet, az lesz a jó megoldás, de előbb több forrásból is informálódnék.
Köszönöm.
-
Taci
addikt
válasz
Elemental #7533 üzenetére
Én valami ilyesmit javasolnék: [link]
Tripod + boom arm + telefontartó + fény. Ezzel be tudod állítani, hogy fentről vegye az asztalt, és fényforrásod is lesz, így rendesen és szépen meg lesz világítva.
Biztos van más és talán jobb ajánlat is (talán itthon is), hirtelen most csak ezt találtam, amivel meg tudtam mutatni, szerintem mi lehetne jó. -
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Szembejöttek velem a K&F Concept állványai, azok közül is ez:
K&F Concept S210 TripodMindig elolvasom az értékeléseket, főleg a "közepét" és a "végét". És most kb. minden negatívnál a gömbfej "elengedését" írják, ami hosszabb távú használat után jön elő.
Van tapasztalatotok a márka gömbfejes tartóival, esetleg ezzel/ilyen vázzal?
Ha nem ajánlott, mi mást lehetne hasonló árkategóriában, ami jó lehet makrófotózáshoz is, illetve elég magasan is stabilan lehet használni hosszú záridős (stabil) fotózáshoz?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest