Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Ezt választottam: [link]
-
JasL
őstag
válasz
Colonel993 #4156 üzenetére
Nekem szerintem nem jó a gömbfejes, mármint nem ideális választás. Én 2 különböző gépet akarok rajta üzemeltetni, egy fényképezőt és egy digitális videókamerát is, utóbbira jobb a kallantyús megoldás.
Egyébként azért nem akarok 25-nél többet költeni rá, mert nem biztos, hogy valaha is használni fogom az állványt, max esküvő vagy ilyesmi, az is saját, vagy házibulin (gyerek születésnapja) szoba sarkába beállítva... tehát elég lightos felhasználási módot tervezek csak, nem szabadba akarom cipelni ahol 130km/h-s szél fúj, főleg nem hetente 3x felállítani. Valószínűleg egy HAMA is megtenné, csak arról olyan sok rosszat írtak, hogy inkább mégsem.
-
JasL
őstag
válasz
Colonel993 #4151 üzenetére
Más is ezt mondja?
-
JasL
őstag
Sziasztok!
Milyen állványt ajánlotok Nikon D5100 + Sony HDR-CX330 mellé? Mind a kettőt el kell bírnia, bár szerintem a Nikon a nehezebb 300-as obival. A keret legyen mondjuk 15-25e-ig. (Fej is legyen az árban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged