Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
sztem jot valasztottal. Nekem is Indurom, igaz AKB1 van, hasonlo allvany resszel, mint a tied. Az allvany resze nekem teljesen bejon (az en jelenlegi felhasznalasi teruletemmel) a fej az a D5k+18-105-ot siman megbirta, picit nehezebb D90-el azert mar bebolint, de utana tartja a poziciojat. Jovore talan tudok venni hozza egy erosebb fejet
-
belovary
senior tag
Azért is írtam, hogy felhasználás függő!
Nekem pl hátitatyó, magas hegyek, különböző körülmények, szóval nem árt ha nem egy rossz állvánnyal vágok neki.
Mivel én is használom videóra, legalábbis ez a terv, majd ehhez val fejet is nézek használtan szerintem. Van olyan fej, ami a kettő ötvözete, de az olyan drága, hogy felejtős részemről... Ha tényleg csak ilyen buli, meg otthon, szinte ki sem mozdulnál vele, akkor szerintem megteszi egy Hama is. Amíg nekem nem volt ez, addig a Hama szolgált ki. Igaz, volt hogy pár nagyobb szikladarab volt belepakolva egy vászonzacskóba, és az adott neki valami stabilitást, na meg hogy rá kellett nehezednem, hogy ne bukjon el ide-oda, de azért tudtam vele egy-két egész jó képet készíteni.
Ja, és ennek a feje pl kamerára van kitalálva. Jobb karos, de megoldottam simán fényképezésnél is. Igaz, a mostanival össze sem lehet hasonlítani...
-
Colonel993
senior tag
Látom nemigen akarod megérteni azt amit próbálok átadni...
A 25 000 HUF-os még egy elmegy kategóriás... de kérlek nézd meg a terhelhetőségre adott információt mindnél...
Most vond ki belőle azt is, hogy az ExtremeDigital szeret "véletlen" szebbet írni a valósnál (még ha ez az eredeti termékleírásban másképp is szerepel, sőőőt felvan tűntetve a dobozon mamut betűkkel)-6Kg terhelhetőség alatt nem vennék állványt (nem amiatt mert rá fogok rakni ilyen súlyt, hanem azért, mert ha rárakok 3-3,5 kilós cumót akkor ne inogjon meg rezzenjen be fotózás közben... ehhez viszont nem a terhelhetőségi határokat kell karcolni, Sőőőt...)
-Nyomokban műanyagot (és mogyorót) tartalmazó avagy NEMfullfém állványt nem vennék
-Olyan állvány nem vennék aminek a lábait nem lehet szélesebb terpeszbe variálni (tehát a lowbudget alul is láb összefogós "stabilizátoros" Muhahaha kategóriás dogokat hagyjuk már)
-bár ez egyén függő, én nem vennék 3 lábtagúnál többre bontható állványt [értsd.: amikor kinyitod a lábak hosszát, akkor az 3 vagy 4... esetleg több rudat is tartalmaznak és a végső már ropi vastagságú] mert megint csak a stabilitás kárára megy
-megint egyén függő, de kezdőként egy gömbfej tanácsosabb volna... olcsóbb is...Talán őt tudom tanácsolni Cheap Deal kategóriában, bár az utolsó lábai már elég ropik...
-
Colonel993
senior tag
Aki nem ezt mondja, annak MILC-e van... és az alá egy HAMA fém állványi is megteszi a Mediamarktból 16e HUF-ért... vagy csak szimplán buta...
Állványon nem érdemes spórolni, pláne nem pénzt költeni szarra... mert kb annyira stabil, hogy már inkább a kezedben is lehetne a cucc fának támasztva...
Használtan Régi Mafik előferdülnek 35e HUF körül (talán alatta is de akkor valami gagyi fej van rajta)
Másik lehetőség, hogy Induro,Velbon,Vanguard, és társai állványokban szemezgetsz...
Induro állványokat tudom tanácsolni (hosszútávon meghálálja magát a cucc és érezni 1-2 fícsőrt ami az odefigyelt tervezést jellemzi) árban is korrekt...
Gyűjts össze 35e HUF összeget rá, mert tényleg megéri
Legrosszabb esetben a használt piacon veszel még jobbat ezen az áron.Én Manfi júzer vagyok minden előnyével és hátrányával... de megtudok irigyelni jópár Induro állványt!
HAMA cuccokat kerüld mint a PESTIST ! -
gaben75
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged