- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Lehet, hogy általánosítás lesz, de személyes tapasztalat: az "ilyesmi műanyag" cseretalppal inkább csak videoállványokat gyártanak, amik fél kilós cuccokat valóban megtartanak.
Bár azt mondják 2,5kg teherbírás, de ez ezen az állványon portré állásba téve nem valószínű, hogy ezzel a fejjel biztonsággal elbírja azt a 2,5kg-ot a forgatónyomatékok miatt.
Hiányzik még róla valamilyen biztosítócsap, amivel a fej sziklaszilárdan megakadályozza a véletlen kiesést.
1-1,5 év és annyira elkopik a cucc, hogy egy 1-1,5kg cucc simán kitépődik a helyéről, ha elfordítod portré állásba.
Szóval nem a műanyag cseretalp a probléma, hanem az amire az "ilyesmi" cseretalpakat használni akarja mályköl...Akinek egyszer lezúg az obija, és csak a napellenző menti meg attól, hogy szarrá törjön a rendszer az még 1x rá nem néz egy ilyen videokamerának tervezett cuccra.
Itt látszik, hogy mi választja el a cuccod attól, hogy lezúgjon...
-
Cancer
senior tag
A Tripod tényleg 17k, viszont van már rajta egy 3D fej. Szerintem kivállóan használható. Főleg az említett tevékenységekhez. A gömbfejet csak opciónak írtam, amúgy 18,5k egész pontosan.
Én először a Cullmann Magnesit 525-öt néztem ki, az 24,5k, hozzá az említett Cullmann MAgnesit 10 Nm fejet 18,5-ért. Ez így 43ezer. Ehhez képest egy minőségi állvány 17-ért szerintem korrekt.
PLUSZ! Erre az állványra 10 év a garancia, német minőség, rendesen össze van rakva, nem kotyog, nem lötyög. Könnyű és stabil. Noh, hát nem reklámozom tovább, elégedett vagyok vele, úgy érzem nagyon megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest