- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melanor
tag
Igen, nézegettem ezt az állványt is. Több szempontból is megfelelőnek tűnik nekem (függetlenül forgatható fej, vízszintező, monopod, stb). Tudom, hogy kompromisszumot kell kötnöm, de ez ilyen hobbi. Köszi a tippet
Még őt nézegettem:
http://www.220volt.hu/Vanguard+Alta+Pro+263AT -
JohnyBlue
addikt
Jelenleg semmit se mert eladtam a nagy dögömet
amit azóta is bánok.
Azt tudom mondani, hogy van még mindig nállam egy kis cuki állvány ami Real_Necro tulajdona ami így első ránézésre nagyon jónak tűnik utazásra. Viszont amikor rádobtam a D7000 + 24-120 kombót úgy dűlt mint szerény személyem 8 sör + 4 feles után...
Az egy dolog hogy mennyi van ráírva egy állványra ... az a fő szempont nekem, hogy megtartja e viszonylag stabilan vagy sem.
-
Néhányan azért erős túlzásokba esnek állványügyileg.
Úgy ekv. 30-50mm-ig azért el lehet lenni egy nem túl acélossal is.
Én egy Weifeng márkájút használok egy ideje, megérte megvenni, mert az is kb. másfél kiló. Igaz, én másfél kilónál többet nem bízok rá, és nem is hagyom magára a gépet rajta.Amikor összemértem egy combos Induro-val, semmi késztetést nem éreztem, hogy az kellene nekem.
Bőröndbe befér, nem feleslegesen nagy, és az ára miatt még be is teszi az ember. Igaz, én még a mostani 15-16k körüli áránál is olcsóbban vettem. -
JohnyBlue
addikt
-
kiskornel
addikt
Mindent a maga kategóriájában kell értékelni. Itt van egy csomó videjó róla: [link]. Így első látásra olyan utazós cucc, ami nem munkára való. Nehezebb lencsék esetén kicserélték a fejet több helyen is, és az egyik videós felvételen látszik, hogy azért remeg rendesen, ha csak kicsit is hozzáérnek. Szvsz meg fog tartani egy kisebb DSLR cuccot, de távkioldó/késleltető nagyon ajánlott hozzá. Nehéz lencsékhez másik fejet ajánlottak.
Széles látószög esetén OK. Nagyon sok ízből áll a lába -> vékony csőfal -> vigyázni kell rá, mint a hímestojásra. Remeg minden érintésre. Le lehet súlyozni, az valamennyit segíthet rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged