Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Klemice #4661 üzenetére
Kisebb obival tűrhető, max 70-200 F4 IS amit nagyjából stabilan elbír. A lábak nem rosszabak mint az átlag, de a fej elég gyenge, könnyen előrebukik a gép ha nem figyelsz a kioldáskor. Nemrég adtam el az enyémet, érdemesebb nézned egy Sirui-t, de abból is a 1204 vagy 2204, ne a kicsit.
-
lyunior
tag
válasz
Klemice #4349 üzenetére
Kérdés, hogy megtartja-e a cuccaimat, úgy hogy a képek minősége a legjobb legyen.
A legjobb ár-érték arányú kombót keresem a legkevesebb kompromisszummal.
Egyre jobban tetszenek pl. a Benro termékek (így a képek és leírások alapján), bár amiket néztem, már egy magasabb árkategóriát képviselnek.
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
Klemice #4224 üzenetére
Ha jól olvasom a paramétereit a 2790F-nek, akkor leengedett középoszloppal 147cm magas... Ráteszem a fejtet (az kb 10cm) meg a 70D-t (aminek a keresője 8cm magasan van) akkor az 165cm magasan lesz... Én 172 vagyok, szóval azt hiszem, hogy az nekem már magas lesz... Ha az alsó lábakat nem engedem teljesen ki (hogy alacsonyabb legyen) akkor meg azzal kell bohóckodni, hogy az egyenlőtlen lábmagasságok miatt ne álljon ferdén az állvány.
Egy 170-175cm magas embernél mi a kényelmes állványmagasság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest