- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Capone
tag
válasz
DonRazzino #5549 üzenetére
A fejen az a 3 tekerő mi pontosan? Melyikkel mit tudsz állítani? Mármint az egyik gondolom a gömböt lazítja / szorítja, de a másik kettő?
-
Balinov
titán
válasz
DonRazzino #5547 üzenetére
akkor vegulis megvetted? Fejet ha normal erosseggel meghuzod, nem bolint be valamennyit?
-
DonRazzino
senior tag
válasz
DonRazzino #5546 üzenetére
Na jó, gyerekek, erre rakok egy keresztrudat és ráültetem a családot. Brutál erős, stabil cucc. Egy ideje fogdosom boltokban a 30-40 ezres állványokat, hát ez egészen más világ.
-
Peetta14
tag
válasz
DonRazzino #5172 üzenetére
Szia, az állványok használt piaca nagyon gyér, figyelem én is hosszú ideje. Ha valaki vesz egy jót, ami számára megfelel, akkor azt nem fogja lecserélni rövid időn belül, hisz gép független, nem nagyon avul.
Travel tripokról olvashatsz pár hsz-el korábban (benro travel angel, mefoto roadtrip ~ 50k, könnyűek, kicsik, de masszívak, nagyon jó visszajelzésekkel, de nehéz itthoni beszerezhetőséggel). Manfrotto is kijött most eggyle, de szerintem drága, és nem tud többet.
Ha 50k alatt kellene, jönnek a kompromisszumok (nagyobb, nehezebb, kevésbbé merev, kisebb terhelhetőség).Pénteken black friday, talán megcsíphető kintről valami jó, vagy itthoni akciókat lehet fürkészni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest