Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Al Capone #5561 üzenetére
Kicsit girbe-gurba itt ott. Fogni fog, a funkcióját ellátja, de picit meg van csavarodva egy-egy helyen (a függőleges recés részen látszik), és a gömbfej alatti gumis rész picit csálé is. Nem vészes, csak kicsit jobban odafigyelhetnének erre is. Kicseréltetném, ha pesti lennék, de így szerintem marad.
-
madgie
titán
válasz
Al Capone #5550 üzenetére
A kicsi alsóval tudsz "panorámázni", tehát akkor a komplett fejet tudod forgatni, a másik kettő a gömbfej finomhangolására szolgál együtt. Az egyikkel beállítod, hogy mennyire könnyen járjon a fej, a másikkal meg csak ráhúzod. Miért jó ez? Mert ha csak simán kiengeded, akkor könnyen előre fordulhat az orrnehéz fényképező, ami talajközelnél akár az objektív szűrőmenetét is megrongyolja. Meg amúgy sem egészséges, ha előre bukik a cucc. Így belövöd, hogy finom ellenállással mozduljon akkor is a cucc, ha kiengeded.
Honnan tudom? Vettem én is egy ilyet
Maga az gömbfej meglepően jó ennyiért, az állvány itt-ott kicsit médincsájna (főleg a gumi szorítóknál), de alapvetően jó benyomást kelt. Kicsi, könnyű, mégis elég stabilnak tűnik. Persze nem olyan tank, mint a régi, Manfrotto kópia cuccom, de hát azzal meg nem nagyon jártam gyalog fotózni, mert nagy, nehéz.
-
Jag
senior tag
válasz
Al Capone #5394 üzenetére
Szeva,
En aliexpressrol vettem dic&mic-et 2x ezerert. Akkor az volt a legolcsobb, ami jonak is tunt. Teljesen jo minosegu. Nyilvan nem egy manfroto.
Tobbet kell csavargatni itt-ott, mire osszerakod, meg belovod, de aztan viszonylag stabil. A szoritok meglepoen jol mukodnek es szepen jarnak. Egyedul max allasban picit bizonytalan, de ha a kozepszaron levo also csavart is rahuzod, akkor egesz jo. :-)
Szepen meg van munkalva, nem sorjas, meg gagyi.
Nekem ahhoz, hogy evente 20x hasznaljam tokeletesen eleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest