Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
sarasota123 #4316 üzenetére
Szia! Próbáltam mindkettőt, nekem személy szerint egyértelműen az új típus jött be! Azt is vettem meg! Nagyon jól kezelhető, strapabíró, és praktikus! Csak ajánlani tudom. Nekem a túrázás miatt a 4 szekciós van, de már volt részem tesztelni erős szélben, hegyoldalon, ahol érezhetően totál nyitott állapotban már azért voltak beingások, de még így is sikerült elég szép fotókat készíteni. Egyszerűen tökéletes!
-
belovary
senior tag
válasz
Alx.Mercer #4301 üzenetére
Na passz...
Sajnos nem ismerem, de attól még lehet jófajta...
-
belovary
senior tag
válasz
Alx.Mercer #4299 üzenetére
Szívesen! Nem tudom hogy a képek alapján mi jött le, mert ugye én elsőre élőben próbáltam ki mindkettőt, és ott akkor nem is volt kérdés melyik lesz a befutó. Ennek szép nagy, végig jó minőségű gumis a talpa, lehet variálni a felrakást rendesen. Erősebb, és könnyebb is kezelni, na meg sokkal gyorsabb. Ez tipikus ilyen férfi cucc.
Remélem segítettem a döntésben...
-
belovary
senior tag
válasz
Alx.Mercer #4296 üzenetére
Üdv!
Most így ahogy töltöttem fel a képeket, tényleg kinézetre nagynak hat, de hidd el, nem az. Illetve szerintem pont tökéletes így, ad neki egy stabilitást, arról nem is beszélve hogy mennyire praktikus, és gyors!
Remélem segítenek a képek! Vásárláskor én mind a kettőt kipróbáltam egymást után, és nem is volt kérdéses, hogy ezt választom az RC2 helyett. -
belovary
senior tag
válasz
Alx.Mercer #4293 üzenetére
70D-m van, és le sem szedtem még róla a cseretalpat. Imádom hogy ekkora, szinte jobb érzés így használni...
Viccet félretéve, nagyon jó, hogy ilyen, teljesen rásimul az aljára, na és a stabilitásról meg ne is beszéljünk. Nagyon durván jó cucc!!! Ha szeretnéd, küldök akár képet, videót, amit szeretnél, ha az segít.
-
belovary
senior tag
válasz
Alx.Mercer #4281 üzenetére
Szia! Nekem Manfrotto Manfrotto 498 RC4 van! Csak ajánlani tudom, baromi jó! Egyszerű, baromi gyorsan lehet kezelni, és baromi stabil! Volt szerencsém hidegben, esőben, mindenféle kinti körülmény között tesztelni, és mindenhol kitűnően vizsgázott! Élmény vele a fotózás!
-
belovary
senior tag
válasz
Alx.Mercer #4237 üzenetére
Nézzétek! Persze, hogy a 055 széria atomkirály cucc, de kinek mire kell a statív... Amikor próbálgattam őket, akkor döbbentem rá, hogy amiket olvasok, amiket ajánlanak sokan, az nekem nem lesz pálya. Én is az új 190XPRO-t vettem meg, ráadásul a 4 szekcióst, mert számomra az volt a legmegfelelőbb! Minden szempontól.
Most volt lehetőségem hegyoldalon is tesztelni, óriási szélben, és igen, ott már volt mozgása néha. De! Akaszthattam volna rá egy kis súlyt, de nem kellett, mert ha picit be is mozgott, hagytam, és csodás képeket lehetett lőni. És mivel össze-vissza mászkáltam a hegy csúcsán, ahol pár méter is elég jól érezhető, nem mindegy milyen súlyt, és mekkora statívot kell cipelni. Legalábbis ha valaki túrázásra használja leginkább. Azért választottam ezt a típust, mert pont ez az egyetlen egy olyan statív, ami szinte minden körülménynél megállja a helyét. Szerintem nagyon fogod csípni! -
belovary
senior tag
Így van! Az igazság az, hogy nagyon fontos, hogy ki milyen területen használná többet. Ha valaki csak műteremben, és abszolút nem cipelgetné, akkor egyértelműen a vastagabb, erősebb kell, de ha mondjuk már túrázni, esetleg nagyobb túrákra, akkor azok esélytelenek. Azért is választottam ezt, mert ez mindenhol megállja a helyét. Persze a karbon lett volna a tuti, de abból a pénzből inkább nyaralni megyek...
-
belovary
senior tag
Hali!
Nekem a Manfrotto MT190XPRO4-es van, és elég sok környezetben teszteltem már. Brutálisan jó állvány, és amit előttem írnak, hogy a már túl vékony, és nem annyira stabil, az szerintem nem valós. Teljesen stabil, még a hegyekben is, úgy hogy elképzelhetetlen pozíciókban van. Ráadásul szállításra a legjobb, akár hátitatyóban van, akár a repcsire viszi valaki. Nagyon könnyen használható, és megbízható! Stabil, profi statív! Csak ajánlani tudom!!! Főleg ha nem csak teremben akarod használni, hanem kisebb túra, stb...
-
belovary
senior tag
Azért is írtam, hogy felhasználás függő!
Nekem pl hátitatyó, magas hegyek, különböző körülmények, szóval nem árt ha nem egy rossz állvánnyal vágok neki.
Mivel én is használom videóra, legalábbis ez a terv, majd ehhez val fejet is nézek használtan szerintem. Van olyan fej, ami a kettő ötvözete, de az olyan drága, hogy felejtős részemről... Ha tényleg csak ilyen buli, meg otthon, szinte ki sem mozdulnál vele, akkor szerintem megteszi egy Hama is. Amíg nekem nem volt ez, addig a Hama szolgált ki. Igaz, volt hogy pár nagyobb szikladarab volt belepakolva egy vászonzacskóba, és az adott neki valami stabilitást, na meg hogy rá kellett nehezednem, hogy ne bukjon el ide-oda, de azért tudtam vele egy-két egész jó képet készíteni.
Ja, és ennek a feje pl kamerára van kitalálva. Jobb karos, de megoldottam simán fényképezésnél is. Igaz, a mostanival össze sem lehet hasonlítani...
-
belovary
senior tag
Annyit fűznék hozzá, hogy elsőre, sőt sokadjára sem akartam statívra komoly összeget kiadni! Aztán jó pár hónap Hama használat után, inkább nem vettem semmit, gyűjtöttem, és megvettem azt a statívot, amire azt mondtam addig, hogy majd akkor adok ki ennyi pénzt ilyenre, ha fotózásból élek, vagy még akkor sem.
Gondolom a Hama cuccot nem kell ecsetelnem, hogy sokszor mennyire idegesítő volt vele a "munka". Aztán megvettem a Manfrotto 190XPRO4, 498RC4 gömbfejjel. Nagyon kedvezményes áron, és akármennyire is húzós volt az ára, iszonyatosan jól döntöttem, hogy megvettem, és nem valami olcsóbb megoldást választottam. Igaz, a karbon lett volna a tuti nekem, de azért az már luxus.Nem tudom másképp leírni, egyszerűen ezzel élvezet fotózni, imádom! Rakosgattam pár hónapig ide-oda a lóvét miatta, és lemondtam pár dologról, de megérte...
Egyszóval ha valaki kicsit is komolyan gondolja, akár hobbi, akár nem, a statívon nem szabad spórolni, azt kell megvenni, ami a felhasználáshoz a legpraktikusabb!
-
belovary
senior tag
válasz
AndrewTdi #4056 üzenetére
Jól írják a többiek! Ne ugorj bele rögtön. Várj, olvass, keress... Főleg úgy, hogy mire is kell neked a legtöbbet. Nálam is azért ez lett a befutó, mert amire nekem kell, ez a legtutibb, és sajnos drága. Viszont én is kutakodtam, utánajártam, és közel 35-40e Ft-al olcsóbban megvettem, mint az eredeti ár.
70e Ft volt fejjel együtt, ami szerintem igen jó ár az új 190-es Manfiért, és az RC4-es gömbfejért.
Na de ezzel csak azt akartam, hogy keresni kell, és akkor meglesz a tuti! Amikor elsőre megláttam mennyi ennek az ára, röhögtem, és mondtam, jól van, majd ha ebből élek, addig elég lesz negyed ennyiért is.
Szerencsére jól döntöttem, és megvettem ezt... -
belovary
senior tag
Muszáj... az olcsó, jó lesz egy darabig, meg úgysem ebből élek...
Megjártam ezt az utat én is. Természetesen nem mindenki engedheti meg magának, hogy drága állványokat vegyen, ahogy én sem. Ezért volt egy jó kis HAMA állványom, ami arra jó volt, hogy ne a kezemben tartsam a gépet. Mivel nem volt más lehetőség, gondoltam jobb mint a semmi.
Akkor még nem voltak gondok, amikor csak simán a betonra egyenes talajon leraktam, és rá a gép, de amikor már fújt picit a szél, vagy egyenletlen talajon használtam... pffff... Nyugtatót kellene hozzá adni vásárláskor.
Na ráadásul amikor hegyre mentem vele, aztán ott olyan szél volt, hogy egy zsákba nagy köveket szedtünk, és szórakoztunk vagy fél órát amíg ráerősítettük, mert ugye semmi ilyen kampó nincs rajta.Viszont nem is ezek a dolgok miatt döntöttem úgy, hogy veszek komolyabbat. Amikor már állt az állványt, jött a beállítás. Na a fej, az valami katasztrofális! Csavargatni, tekergetni, és a finomhangolásokat el kell felejteni...
Amikor beállítottam nagy nehezen, véletlenül megpöcköltem, vagy valami, az egész kuka, újrajátszani az egészet. Szóval borzalmasan idegesítő volt, de írom újra, akkor úgy voltam vele, hogy mindegy, mert ez van, valakinek ez sincs.Aztán mikor rádöbbentem, hogy emiatt sokkal több időm elmegy, és sokszor a képek sem élesek, sőt, sokszor kifejezetten homályosak voltak, akkor mondom hiába hobbi, vagy csinálom normálisan, vagy el kell adni mindent. Komolyan érdekel, és hiába fog megölni a feleségem, félre kell tennem rá, és punktum.
Aztán megvettem a Manfrotto MT190XPRO4 statívot, 498RC4 gömbfejjel, és az első használatnál csak ámultam és bámultam. Másodpercek alatt belőttem a dolgokat, és élmény vele dolgozni...
Akár hobbi, akár nem, más alapokra helyezi a fényképezést, és szerintem ahhoz hogy valaki ha kezdőként is, de jó képeket készítsen, elengedhetetlen egy jó fajta állvány. Ahogy a lencse, a gép, és a fotós is fontos, úgy az állvány is.Úgy gondolom, hogy lehet spórolni, de ezen nem érdemes, és igazán akkor döbben rá az ember, amikor megvan az új szerzemény, és elkezdi használni...
Na bocsi az OFF-ért...
-
belovary
senior tag
Szevasztok!!!
Nem álltam neki a videónak, mert eszembe jutott, hogy van már egy magyar nyelvű videó erről az állványról, és akkor én feleslegesen mondom el ugyanazt...
Itt az oldal linkje: [link]
Csak a videó: [link]
Szerintem nem tudnám én sem jobban bemutatni, max rövidebben...
Ha bármilyen kérdésetek van a statívval kapcsolatban, vagy a rc4-es gömbfejről, akkor nyugodtan...
1 tuti! Elképesztő mennyire jól használható, és miket meg lehet vele csinálni...
A 10cm meg nagyon is sok. Legalábbis nekem. Most leszedtem a gömbfejet, és úgy tettem a tatyó oldalára, így úgy néz ki hogy okés lesz. De ha rajta a fej, akkor már nem annyira. Na ha ez 3 szekciós lábbal rendelkezne, plusz 10cm, már nekem sok lenne, plusz még a fej... Pfff... Az túrára már nem ajánlatos, de még kisebb túrára sem. Szerintem...JA! Egy fontos dolog. Sok helyen nézegettem, próbálgattam ugye a táskákat is, hogy belefér, súly, magasság, stb... Ugye a középső oszlopot vízszintesbe lehet hozni, ott a középső szekciónál a bordó műanyag között még van egy kis fekete műanyag gyűrű, ami el volt törve középen... Na erre azért nem árt odafigyelni. Gondolom sok állat kihúzta, és azután nem tudta visszatolni, és beleerőszakolták, azt rotty...
Visszatolni csak úgy lehet, ha a megfelelő jelzéshez állítjuk, úgy simán becsúsztatható egy mozdulattal. -
belovary
senior tag
válasz
Somansky #4044 üzenetére
Szia! Sajnos nem tudok, mert nem ismerem őket. Bátyámnak Manfrotto van, és imádja, igaz másik típus. Viszont azt nem tudom, hogy ha van Manfi fejed, az rá fog menni simán más gyártó állványára. Úgy sejtem igen, de lehet nem lesz tökéletes. Ha ezek közül mindegyik megfelel neked, akkor én lehet a Manfrotto-t választanám, és akkor azzal, tuti okés lesz. Amúgy még a Cullmann szimpi nekem...
-
belovary
senior tag
válasz
gaben75 #4037 üzenetére
Azt hittem a régi 190-es szériáról van szó.
Meló közben vagyok, aztán azt hittem arra gondolsz, a számokat meg nem is néztem.
Szóval a régebbi 190-es szériára gondoltam azt, hogy baromi nagy a különbség...
Igen, itt csak az a 10cm különbség. Nekem az baromi sok!!! Élőben is megtaperásztam, nem csak ezeket, mást is, és nekem még ez is a necces kategória, mert túrázáshoz használom majd a legtöbbet. Hegyekben, ilyesmi... Szóval nálam a közel 60cm az sok, főleg ha rádobod még a gömbfejet is.
1 biztos! Baromi jó cucc, és akár 3, akár 4 szekciós, nagyon jó választás!!!
-
belovary
senior tag
válasz
chinaminman #4036 üzenetére
Köszi! Oksa, nyomatom!
-
belovary
senior tag
válasz
gaben75 #4034 üzenetére
Megnéztem a 3-as verziót is amikor kutató fázisban voltam, de jócskán van különbség a kettő között. Sőt! Szerintem nem is lehet összehasonlítani a kettőt. Sokat keresgéltem, de nem találtam ehhez hasonlót, csak az ára volt horror számomra, de szerencsére vártam még pár hónapot és inkább erre áldoztam ennyit, és nagyon megérte. Persze a karbon lett volna a tuti, mert én főleg túrázom magas hegyekre, és a súly nem mindegy, ahogy az ár sem, és az már nagyon sok.
Manfrotto 498rc4-es gömbfejjel vettem. Összesen olyan 73E Ft környéke volt. Valamivel alatta...
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Manfrotto MT190XPRO4 statívot (szép magyarosan írva
) és gondoltam írok róla, de lehet egyszerűbb lesz csinálni egy rövid videót. Holnap lehet neki is esek, és megpróbálom bemutatni, hogy mennyire érdemes félretenni a lóvét, és benevezni egy ilyenre. Ha tudnátok mennyit őrlődtem hogy kiadjak ennyi pénzt, főleg úgy hogy egyenlőre nálam még tanuló fázisban van a dolog, és nem ebből élek. Szerencsére hallgattam pár emberkére, mivel nem egy évre szól egy minőségi statív, és nagyon jól döntöttem. Igaz, sok tapasztalatom nincs még vele, de ez már elégvolt ahhoz, hogy megnyugodjak, hogy megéri beruházni egy ilyen Manfiba.
Na akkor holnap megpróbálok összedobni egy videót, amolyan bemutatót, és persze nem reklám célból, ezért "köznyelven" fogom tolni. Esetleg kérdés, ami érdekel titeket, mit nézzek, mutassak meg jobban??? Az jól jöhetne...
-
belovary
senior tag
válasz
chinaminman #3931 üzenetére
Ma voltam fotósboltba, főleg Manfrotto állványok voltak, aranyáron.
De tegnap este rengeteget néztem, és van egy állvány, ami minden igényemet kielégíteni, viszont a pénztárcámat kivégezné...
Nehéz döntés, mert többen is azt mondják, inkább áldozzak rá többet...De ez egész jól néz ki! Milyen a kezelhetősége? Milyen használni?
-
belovary
senior tag
válasz
chinaminman #3927 üzenetére
Jó persze, gondolom, csak valami hasonlót ki lehet belőle hozni? A jelenlegi állványom, örülök ha saját lábán megáll, nemhogy ilyen attrakciókat várjak el tőle.
-
belovary
senior tag
válasz
chinaminman #3925 üzenetére
Jónak tűnik így hozzá nem értő szemmel.
Amúgy makróhoz, pl ha a fűbe van egy minigorilla, amit elkapott a jól ismert Drágám, a kölykök összementek filmből a kicsinyítő lézersugár,
akkor ahhoz is tuti?
Ilyesmire gondolok:
-
belovary
senior tag
válasz
chinaminman #3922 üzenetére
Naná, hogy érdekel! Amúgy nagyon jó áron vetted, amazonon néztem, és ha jót néztem, akkor az jóval több mint amennyiért te vetted, és ez elég ritka, mert általában ott olcsóbb minden...
Amúgy néztem róla videót, meg minden. Nekem tetszik, sőt több változata is van, így akár ilyen túrázós félét is lehet választani méretben. Nekem inkább az lenne az elsődleges cél, mert műtermi fotózás, vagy ilyesmi egyenlőre még nem érint.
-
belovary
senior tag
válasz
chinaminman #3920 üzenetére
Nem rossz, nem rossz... Nagyon használhatónak tűnik. A teherbírása is jónak tűnik.
Nézegetem én is a lehetőségeket, de rengeteg van. -
belovary
senior tag
Így van ahogy írjátok.
Csak ugye itt jön elő, hogy azért az nem igazán jó ha egy állvány papírkönnyű. Azért kell hogy legyen súlya, nem? Most a gyerkőccel voltam túrázni, a tatyó 2kg, a gyerek lassan 10kg, szerencsére a sok cuccát az Anyuka cipelte...
Az elején minden király volt, de azért a 1-2 óra múlva polócsere, miegymás...
Szóval ha egy hátitatyón el lehet helyezni, hogy nem lafog ki belőle 1 méter után, akkor az a 2 kg nem olyan vészes. Praktikus legyen, és ne menjen el fél nap amíg összeállítom, beállítom, ilyesmi. Látnátok a Hamával mit szívok. Felállítom, rá a a gép, nem jó... Ez csavar ki, ezt be, azt még le, nem jó... Picit mozdítani kéne még, de vagy otromba elmozdulás lesz belőle, vagy akad... na hagyjuk...
-
belovary
senior tag
Oksa, ez tiszta, hogy Manfri lesz, de ezek közül melyik amelyik összecsukott állapotban még elviselhető egy hátitatyón, melyik fejjel, stb... Nézegetem, és tesztet is olvasok, de a 2 és fél kilósra már azt írják, nem igazán ajánlatos túra cipelni. Hát az nem is olyan nehéz, így nem is értem mit írnak ezek.
-
belovary
senior tag
1 biztos. Inkább várni kell, gyűjteni, mint hogy össze-vissza vásárolni... Nekem van Hama állványom, igaz régi, de ha fotózásról beszélünk, és nem arról, hogy havi 1 alkalommal 1 órára kimegyünk kattintgatni, akkor felejtősek ezek a gagyi állványok. Amikor kimegyek, és cipelgetem magammal, még annyira nem is gáz, mivel könnyű. Amikor összeállítom, na az már egy csoda. 6 szor megváltozik a téma amit le akarok lőni...
Szóval én inkább kiadok 40-50e Ft-ot egy normális állványra egyszer, hogy itt játsszak ilyen mindenféle vacakkal. Csak az a bajom, hogy ilyen árkategóriában sem tudom, hogy mit, melyiket.Jó lenne ha nem lenne alapban túl magas, hogy mondjuk egy hátitatyó oldalához is lehessen erősíteni, ha éppen a hegyre megyek fel, illetve túrázni. Itt Salzburg környékén ez az elsődleges cél. Persze a város, és sok más lehetőség is van, ezért nem csak túrázásra kell. Olvastam, hogy túl magas, túl nehéz, ez ilyen ez olyan... Hát de akkor most?
-
belovary
senior tag
Jaaaa, így már értem.
Meglesem...
chinaminman Na erről az állványról még nem is hallottam.
Most annyi lehetőségem van, hogy Media meg a haverja Saturnba be, ott élőben 1-2 fajtát meg tudok sasolni, de nagyon kevés van ilyen helyen. Szóval így elég necces, ezért támaszkodok rátok.
Na most látom, hogy mégiscsak tudom melyik ez az állvány. Cull(manus)
Na ebből is annyi van az amazonon, hogy ki a fene igazodik ki ezeken? Jó, oké, aki ért hozzá... -
belovary
senior tag
válasz
kiskornel #3894 üzenetére
Köszi!
Na most Ropi amit ír, nem igazán tudom mi az, mert külföldön élek egy ideje, de lehet ez nem mentség.
Na szóval a helyi fotósboltok itt kint enyhén szólva is kerülendők számomra, mivel nem is tudom milyen kategória az aki ott vásárol. Már komplett befutott művészek, vagy nem tudom.
Megnéztem 1-2 helyet, de mintha valami kék osztriga bárba tévedtem volna be...
Na és ezeken felül az árak, na azt hagyjuk. Szóval marad az amazon, és hasonló oldalak, ahonnan elérhető ezek a dolgok. Ezért kérdezem, hogy pontosan melyik fejre keressek rá. Milyen célra kell? Pff...
Na ez még kialakulóban van. DE! Nem vagyok egy egyszerű eset. Az asztrófotózás, táj, stb... szóval minden érdekel ami erről szól. Viszont az tuti, hogy beltérben, műtermi fotózás az egyenlőre kevésbé fontos számomra... Terep, kirándulás, túrázás, ja és elég sűrűn fogok megfordulni hegyekben. Így azért a hátizsákos cipelés nem lenne hátrány.De nem vagyok papírkutya, így nem a kényelem fontos, hanem a használhatóság. Nem tudom, hogy a kihajtható középoszlop mire is szolgál, mert nekem csak egy ősrégi hama van, ami még papírnehezéknek sem jó, de legalább van.
-
belovary
senior tag
-
belovary
senior tag
válasz
Balinov #3884 üzenetére
Igen, én is onnan fogom rendelni, csak nem tudom, hogy mit.
Megnézem a tiédet, és sejtettem, hogy kb onnan indul, csak nem akartam hülyeséget írni. Pl Scott könyvében is egy 22e Ft állványt említ ha nem ebből élsz, igaz, ne ma írta a könyvet.
Bár az is igaz,ami jelenleg nekem van, lehet még a legalja kategória is jobb.
-
belovary
senior tag
Igen, de az a baj, hogy nem tudom, hogy honnan indul az az árkategória, amiről már lehet írni. 20e Ft-tól, vagy esetleg 50e Ft-tól? Őszintén nem tudom, hogy 30e ft környékén már kapható olyan, ami azért elég jó, vagy esetleg még olcsóbban, vagy jobban zsebbe kell nyúlni...
Persze nézegettem neten, és van választék bőven, de egyértelmű hogy egy állványra jelenleg nem szeretnék borsos összegeket kiadni, viszont nem is szeretnék felesleges nehezéket venni. Pl ha mondjuk van állvány ami 20e Ft környéke, és teljesen faja, akkor nem feltétlenül akarok kiadni 50e Ft-t azért mert márka, és mondjuk 1 fokkal szebb, és jobb. Persze, ha mondjuk pár ezer ft a különbség, és inkább azt írjátok, hogy ebbe vagy abba kell inkább befektetni, mert meghálálja, akkor inkább adok ki több pénzt.
Nagyon nem vagyok képben az állványok terén, de 1 tuti, hogy olyat szeretnék venni, ami megkönnyíti a dolgomat, nem pedig nehezíti, amit szívesen viszek magammal mindig...
Tudom, a fej is fontos nagyon. -
belovary
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy jó kis állványt a Canon 70D gépemhez. Kérdeznélek titeket, hogy milyen állványokban érdemes gondolkodni, márka, típus, bármilyen infó jöhet. Mivel nem ebből élek, egyenlőre még mindig csak hobbi, és majd a fejlődéstől függ a jövő, szóval az ár azért ésszerű keretek között kéne legyen.
Persze jó lenne ha olcsó lenne, de nem akarok olyan állványt sem, amit megbánok. Jelenleg van egy ezer éves hamáállványom, de inkább nyűg, mint segítség. Na meg persze tudom azt is, hogy sokszor van úgy hogy az olcsóbb ugyanolyan jó, mint a dupla annyiba kerülő márkás dolog.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest