- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
válasz
akela91 #2525 üzenetére
ha makrózni is szeretnél és még valami teherbírás is kell, akkor ennél jelenleg nincs olcsóbb... legalább is jó pár heti kutatással nem találtam még. és ez a megoldás jobb mint a kivehető középoszlop vagy hogy mellékeknek egy másik kis középoszlopot.. mert akkor gondold el.. meglátod a témát amit fotóznál.. leveszed a fejet.. átteszed a kisebb középoszlopra.. visszarakod... az azért idő.. akárcsak a teljes kivétel és fordítva visszarakás.. az ráadásként nem is kényelmes. fejtetőn fogni a gépet. (persze nem lehetetlen főleg ha élőkép is kihajtható kijelző is van akkor nem vészes... de így azért mégis elegánsabb és gyorsabb... ha e mellett döntenél feltétlen számolj be( tulajdonképpen ha más mellett akkor is) én karácsonyig tuti nem tudok venni... talán akkor... v épp újév után.
de érdekelne a tapasztalata egy felhasználónak ezzel. ha sikerül megfogdosni a boltban az is érdekelne milyen a benyomásod róla.
üdv -
DarknessHope
senior tag
válasz
akela91 #2513 üzenetére
Nos ha elmész nézelódni a kritériumaidnak megfelel az általam kérdezett Velbon VS-443D is.
ha elmész oda.( mert ajánlott hogy személyes is megtapogasd az állványokat.. akkor próbáld ki.. szerintem jó is lehetne neked
itt egy videó róla:http://www.youtube.com/watch?v=tlkhvS079gE -
Balinov
titán
válasz
akela91 #2513 üzenetére
megis mekkora a keret? Az sokat segitene az ajanlasban.
Nekem D5000 vaz + 18-105VR-hez bevallt az Induro AKB1 kit. Nemet amazonrol vettem iden februarban, igaz kb 20€-val volt olcsobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged