- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Csodálkozom, hogy még nem találtál rá.
Én 40D + marcsa + 70-200/2.8L IS kombóval használtam, ami ~1 kilóval nehezebb, mint a Te összeállításod.
-
kiskornel
addikt
Ha a personal véleményem érdekel, én nagyobbat vennék fejből. Egy olyan 12kg teherbírásut. Én preferálom, hogy minél nagyobb legyen a gömb... Olyan 20-24-ért már nagyon jókat kapni.
Itt viszont a Giottos is nagyon jó... és a fejek kaphatók MO-n is. 21-24 k HUF körül mozgott egy 12kg-os fej a helyi boltban! (ami köztudottan qrvadrága).
Márkátlant is lehet venni, nekem is Kínai Benro-k vannak alapos túltervezéssel. Az egyik 18kg-ot a másik 25kg-ot bír papíron.Olyat vennék amihez lehet cseretalpat kapni, és ha bővítem és másik fejet is veszek, akkor rámegy ua. a cseretalp. Már eleve xar dolog cseretalpat buherálni a vázra, meg a teleobira. Na meg nekem két vázam is van...
Ha csak monopodhoz használnád, akkor ez jó fej, mert monopod esetében mindig kézzel is tartod a rendszert. Ott szinte csak egy csukló lesz a fej. Háromlábun viszont ott lehet hagyni a rezgések elüléséig, szvsz oda kicsit nagyobbat válassz.
-
kiskornel
addikt
Ebből a kettőből a Manfi a professzionálisabb. Tudod a Manfrotto kilógramm nem egyenlő a kínai biszbasz márka által megadott kológrammokkal (általában).
A második kérdésre nem tudok választ adni, mert feltételezem, hogy egy kis kompakt gépet szeretnél rátenni, igazKicsit uncsi leírogatni: írjátok már oda, mit akartok rajt tartani, mert nagyon nem mindegy.
Ha kiegyensúlyozott nagytelét, akkor a (nagy teherbírású) gömbfej a nyerő. Normál/széleslátószögű esetében meg mindegy. Ott egy picivel jobbnak vélem a video fejeket, lévén a váz alja lesz rögzíve, és az obi előre lóg, hátulra meg a fej karja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest