- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
eddie1978 #6843 üzenetére
Ehelyett te lenyomtad kézzel találomra és azt a következtetést vontad le, hogy az összes ajánlott utazóállvány ilyen rossz....
Félelmetes logika!Mindemellet DSLR-rel tükörcsapkodással kézzel nyomva az expo gombot egy ilyen állványon... lösz egy képet... Aztán csodálkozol.... Jah és még az állványt is kézzel tartod, hogy stabilabb legyen....
Nem kavarni kell, hanem tisztában lenni pár dologgal.... -
mikrofon
veterán
válasz
eddie1978 #6841 üzenetére
"Néztem miket ajánlanak utazó állványnak, ránézésre nem lehetnek sokkal jobbak."
Ez azért bátor kijelentés...Ez is ajánlott és sokkal jobb: Befree Advanced karbon travel állvány tekerős l.zár+gömbfej
Ez olcsóbb az előzőnél, ez is ajánlott és ez is biztos jobb ráadásul pár Hsz-szel korábban ajánlottam is csak másnak...: Befree Advanced alu travel állvány csatos zár + gömbfejés igen még ezeknél is vannak jobbak és stabilak, de azok még drágábbak....
-
tvamos
nagyúr
válasz
eddie1978 #6836 üzenetére
Ezek a picire osszecsukhato allvanyok nem igazan stabilok, a sok labszekcio nem kedvez neki. Raadasul kinai copy. Ha nem kezzel terheled le, hanem egy sulyt akasztasz ra, mindjuk fotos tasja, hatizsak, vizesflakon, ilyesmi, akkor egesz jo, de akkor is erdemes elore felcsapni a tukrot, es idozitovel, vagy tavkioldoval fotozni.
-
Novics
senior tag
válasz
eddie1978 #2268 üzenetére
Ez szerintem triviális, ezért nem kellett volna tesztet készíteni.
Bár azért még megnéztem volna, hogy mi van, ha véletlenül fotózás közben flexelni lenne kedvem, akkor azt mennyivel jobban bírna a 200 ezres állvány.
Már feljebb stórfoltam az árat, már a 15-ös magasságban járok. Persze ez még mindig nem 60, de szegény ember kézzel nőz. -
Novics
senior tag
válasz
eddie1978 #2265 üzenetére
Közben megnéztem, és egy Cullman Aplha 2000-ese van a húgomnak. Nekem nem nagyon jött be. Azt hiszem csatlakozok hozzád, és FT-6662A-ra. A $62-os ár még belefér.
A teszt pedig azért egy vicc. Azt gondoltam valami komoly, kivesézős teszt, de csak ökörködés.
Vagy egy WF-531B?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (1300 / 3800 / 42200 expoval)
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest