Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
osszaki #5239 üzenetére
Az állványt osszú távra veszi általában az ember, szal ha szeretnél jövőben videózni akkor szerintem érdemes fluid fejest, vagy legalább olyant, aminek később cserélni tudod a fejét. Timelapse-re tényleg nem árt ha stabil, én már szúrtam el egész napos timelapset gyenge állvány miatt (beremegett a szél miatt)... szal ezentúl valszeg a stabilabb állványokat is le fogom súlyozni, biztos ami biztos
-
jjeahh
nagyúr
válasz
osszaki #5234 üzenetére
Videóznál is a gh4-el? Mert akkor folyadékcsillapítású fejes tripodot ajánlanék én, például weifeng vagy fancier márkanév alatt futó Ft-717 vagy WF-717, ezek elég jók, én sokat használtam g6 meg gh2 alatt. Esetleg a Slik 504QF II jónak tűnik és nem drága, de nem próbáltam... vagy egy olcsóbb állvány manfrottotól vagy valami más "nagy" márkától és külön veszel rá egy Velbon PH-368 fejet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged