- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
johnjohn
addikt
válasz
Pistabaaa #731 üzenetére
Szénszálas cső
Ugyanitt vannak üvegszálas rudak is. -
Szoles
senior tag
válasz
Pistabaaa #731 üzenetére
Ha célállvány kell, én lehet, hogy a lábakat például fából csinálnám meg. Nemrég vettem az ósanban partvisnyelet, kb 300 pénzért. Keményfa, nyílegyenes (persze válogatni kell), le is van lakkozva (ha nem tetszik, persze kicsit átcsiszolható, újralakkozható), nem nehéz, és bitang erős. Előnye még szerintem, hogy házilag könnyedén megmunkálható, és nem görbül meg, mint pl az alu cső, akárhogy is meghajlik.
Ez persze csak egy ötlet volt. -
Dtomi
őstag
válasz
Pistabaaa #518 üzenetére
Nem tudom te, hogy állsz a barkácsolással de nem egy nehéz művelet egy ilyen berendezést megcsinálni akár fából otthon is. Egy B oszlophoz rögzíthető (ha a hátsó ablak leereszthető) állványt 3 csavarral 2 szárnyas anyával 3 furattal és némi fantáziával fél óra alatt össze lehet tenni úgy hogy atomstabil legyen.
-
pitman
őstag
válasz
Pistabaaa #518 üzenetére
"Apropó rezonálás: másik kérdés, hogy (mozgásban lévő) autóban történő felvételhez mit és hogy érdemes használni, hogy ne remegjen a kép, stabil legyen, az "autóval együtt mozogjon"?"
Az garantált, hogy az autóval együtt fog mozogni/remegni a gép. Ezen szerintem nem kell aggódni. Azon viszont lehet, hogy egy mozgó autó iszonyatosan rázkódik, még ha mi nem is érzékeljük azt.
A remegés megfogásán optikai stabilizátor javíthat valamilyen szinten, de valószínű, hogy nem lesz tökéletes ez sem. Fényképezés esetén rövid záridők alkalmazásával tovább lehet csökkenteni a bemozdulás okozta életlenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest