Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Szal feltettem a gépet fej nélkül az állványra, és nekem akkor is bólint, giottos száram van, és ha nem húzok ki 1 ízt sem a lábakból, akkor is bólint a gép, ha picit emelem az elejét, mint ha állítani szeretném. Szal nállam tuti, hogy a műanyag gépváz hajlik be ennyit. Az állvány már csak nem ennyire gagyi?! Az előfeszítésről meg annyit, hogy van a fejen, de ha annyira előfeszitek, hogy ne bukjon a gép ha kioldok, akkor nem lehet finoman állítani a gépet, szal ennek egyenlőre nem sok értelmét látom. Azonkívül, ha a gömböt rögzítem, az nem enged, nem az miatt bólint be, mert ugye ez nélkül is csinálja. Így még nem néztem, hogy a gyorscseretalp kioldójánál fogva állítom a gépet, igaz úgy elég nehéz lesz, de próbát megér, hogy akkor is bólint-e, mert ha igen, akkor nem a vázzal van gáz, akkor valóban a szár lesz a ludas. Ez miatt még jelentkezem a próba után

Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Horgász topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Hyundai, Kia topik
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest