Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Szal feltettem a gépet fej nélkül az állványra, és nekem akkor is bólint, giottos száram van, és ha nem húzok ki 1 ízt sem a lábakból, akkor is bólint a gép, ha picit emelem az elejét, mint ha állítani szeretném. Szal nállam tuti, hogy a műanyag gépváz hajlik be ennyit. Az állvány már csak nem ennyire gagyi?! Az előfeszítésről meg annyit, hogy van a fejen, de ha annyira előfeszitek, hogy ne bukjon a gép ha kioldok, akkor nem lehet finoman állítani a gépet, szal ennek egyenlőre nem sok értelmét látom. Azonkívül, ha a gömböt rögzítem, az nem enged, nem az miatt bólint be, mert ugye ez nélkül is csinálja. Így még nem néztem, hogy a gyorscseretalp kioldójánál fogva állítom a gépet, igaz úgy elég nehéz lesz, de próbát megér, hogy akkor is bólint-e, mert ha igen, akkor nem a vázzal van gáz, akkor valóban a szár lesz a ludas. Ez miatt még jelentkezem a próba után

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 115 / 560 / 4200 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 9575/ 14600 expoval )
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest