- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One UI zápor szórta meg Európát
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fewex
csendes tag
Sziasztok!
Nyomtató választásban tudtok nekem segíteni?Olvastam pár cikket és néhány véleményt így talán már tudok kérdezni hogy ne
vaktában tapogatózás legyen.
Hogy mire kell: Most azt gondolom hogy semmi extra részletgazdag vagy nagyon precíz nem kell persze lehet hogy evés közben jön meg az étvágy.
Szortiment dobozba szeretnék kiegészítő dobozokat nyomtatni és egy két törött alkatrészt pótolni. Szerszámgépekhez bit és akku tartó kis kiegészítőket. Talán: PLA
Persze nem baj ha 200x200x150-es tárgy elfér de ez is ár vonzat kérdése lesz.
Mennyit fizetnék érte: Mondjuk 40-50e de ha kicsit többért jobb ár/érték szintet lehet elérni az is bevállalható. Nem baj ha szerelni kell vagy tuningolni kicsit de programozni és a kódot bújni nem szeretném nem is tudom .
Ha nem jó helyen járok a kérdéssel küldjetek el máshova !Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i7-1185G7/32 GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
- HP szerverek áron alul
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest