Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
fabula #35313 üzenetére
Köszi a sok hasznos infót!
Az UHU ragasztó is olyan, mint a nebuló, csak fehér színben. Ránézésre.
A hajlakkot én sem szeretem annyira, de erre letapad biztosan. A szobában van egy Hepa filteres ventilátor, ami ilyenkor menni is szokott. Természetesen nem a nyomtatóra fúj, hanem az erkély ajtó felé, ami nyitva is van.
A szintezésnél arra gondoltam, hogy veszek hozzá pontosabb távtartókat és remélem, hogy így sokkal kisebb lesz az eltérés a pontok között. (Ilyen kis méretben akár nyomtathatnék is. Képet kapnék a pontosságról.) Táblázatba szedtem a mért értékeket és ez alapján a legmagasabb és legmélyebb pont között 0,6 az eltérés. Szerintem ez nagyon sok még akkor is, ha a szoftvernek kompenzálnia kellene. Ráadásul az eloszlás nem egyenletes, amit nem is értek. Van olyan két egymás melletti pont, ahol 0,4 az eltérés.
Az extrudert megnézem mindenképp. A tengelyek lépései jónak tűnnek. Amit eddig sikerült kinyomtatnom, azok mérethelyesek voltak minden irányban.
Kattogást nem hallok. De a szálba lehet, hogy nagyon belemar.Köszi a ventilátor linket!
Németországi boltot nem tudsz rá esetleg?
A Mega Zero 2.0-nak van még egy nagy baja. Baromi hangos. Csukott ajtónál is hallani, hogy dolgozik. Elvileg a motorvezérlők cseréjével megoldható. Van konkrét típus rá?
Ha ez is ali-ról jönne és Kínából, akkor együtt rendelném meg a ventivel.
Az elektronikai részt én még nem szedtem szét. Videóban láttam, hogy valaki így orvosolta a nyomtatója hangosságát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest