- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
Symple The Best
tag
Eredetileg csak telót akartam cserélni,de aztán úgy döntöttem,hogy ne csak a külső hanem a belső is legyen más!A Symbian nagyon tetszik,de vágyom valami újdonságra!És a Windows-ról is sok jót hallottam!Ezért szeretnék váltani!Valószínüleg Motorola MPX220-as lesz!
Hacsak le nem beszéltek róla!Ha a Winről is lebeszél valaki akkor valószínüleg 7610-es lesz de azt nem nagyon szeretném mert a külsőn kívűl sok újat nem tudna mutatni! -
tray
aktív tag
Csak kérdem, miért váltasz Symbianról Windowsra?
(Egy Symbian programozó.) -
X-COM
nagyúr
az a hp egy fos, a htc készülékeknél érdemes szétnézni, hazánkban inkább i-mate címkével jönnek be.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Symple The Best #1 üzenetére
Szoktam használni egy HP 6340 kisgépet, de úgy fagy soxor mint a huzat (Win mobile 2003se). Ha mindegyik windowsos így fagy, akkor maradj a symbiannál
De ezt majd más okosok megmondják
-
Symple The Best
tag
UP!
-
Symple The Best
tag
Mobil vásárlás előtt állok!Symbian-ról váltanék Windows-ra!És nem igazán vagyok tisztában,hogy melyiket érdemes megvenni!Idáig a Motorola MPX 220-nál tettem le a voksomat!Nem szeretném elkapkodni a vásárlást ezért várom a hozzáértók tanácsait!A válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Path of Exile 2
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Battlefield 6
- Nikon DSLR topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest