Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz
Mirakuru
üzenetére
Megéri hát
Aquán 700ft-al több viszont +1 év gari -
macy
addikt
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Ha most rakod össze a gépet, azért a 450-es táp helyett inkább egy 550-est választanék.
-
Mirakuru
tag
Hali!!
Pár napja írtam vga-ügyben és arra jutottunk hogy rx 470 sapphire nitro lesz a befutó. De gondolkodóba estem rx 480 as miatt, mert elég jó árban van most pcx-en 71k. Megéri a felárat 470-ennel szemben? és bírná még a gépem?? (adatlapomon van minden infó) . Köszi előre is. -
Speed®
titán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
GTX1070 totyikban több tapasztalat alapú véleményt találsz

-
SirRasor
addikt
-
PitkyePadvan
tag
Sziasztok
szépen lassan összeraktam egy gépet, egészen konkrétan ezekből:
Intel Core i7-6700
Cooler Master Hyper 212 EVO
MSI B150M MORTAR
FSP Hydro X 450W
2x8GB DDR4 (2133 mhz)
WD Black 7200rpm
NZXT PhantomMár csak az SSD-t és a videókártyát kellene megvenni.
Én egy GTX 1070-ben gondolkozok, olyan 120-130 ezer forint értékben, de szeretném a lehető legjobbat megvenni (mint általában minden vásárló
)Játékra, modellezésre használnám.
A lényeg hogy elég sok fajta van belőlük, néztem teszteket is, de olyan nagy különbségek nem voltak, ezért lenne egy olyan kérdésem hogy mennyire számít hogy melyik gyártótól venném meg?
A másik az lenne hogy használtan is érdemes-e megvenni őket (természetesen garanciával), vagy jobb hogyha újan veszem?
A harmadik kérdésem az lenne hogyha az első kérdésemre a válasz az hogy számít, akkor kérlek írjátok le hogy ti melyiket választanátok, és azt is hogy miért.
-
-
DonDennis
senior tag
Köszönöm a válaszokat szerencsére pénztárcába bele fér még a 1070 is csak teljesen feleslegesnek érzem azt már végképpen és már írtam másik fórumba talán, hogy nem igazán vagyok az a mert telik rá akkor szórjuk is a pénzt ember, de akkor itt meggyőztek róla meg egy két teszt is azt írja a gtx1060 3gb-s nem is igazán 1060 inkább kellett volna 1050ti-nak hívni, szóval akkor marad a 6gb-t verzió köszi a segítségeket.
-
giornalista
senior tag
válasz
DonDennis
üzenetére
szerintem nem ér meg 20 ezer forintot a +3 gb. jobb, ha benne van, de ár/érték arányra jobb a 3 gigás. innentől pénztárca és költeni akarás kérdése, hogy megveszed-e vagy sem

a 3gb-tal hamarabb és picivel több kompromisszumot kell majd kötnöd 2-3 év múlva, mint a 6gb-tal.
-
törölt tag
Hi
48 k-t megér egy gtx960/4gb 33hó garanciával, vagy várjam meg az 1050ti-ket? -
-
Apollo_21
addikt
válasz
DonDennis
üzenetére
Beállítás függő...sok game már most sem elégszk meg 3al..van ami 4el sem feltétlen ha csutkán a grafika.
Pénztárca kérdése is...nemutolsó sorban pedig a felbontás..1-2év és sztem a 4 olyan lesz mint most a 2 kb.
Ha nincs lehetőség, vagy kidobott pénznek érzed még a 6ot akkor vmi 9es vidiát néznék a helyedben ami 4gigás. -
DonDennis
senior tag
Megéri a a gtx1060 6gb-s változat a +20.000Ft a gtx1060 3gb-s szembe? Teszteken nem muzsikál annyival jobban a 6gb-s amit felhoznak, hogy néha megtelik a vram és akkor van 1-2 mikro lagg a 3gb-nál. Tehát a kérdésem megéri-e a 6gb-s? Vagy felesleges mert most még nem érződik kevésnek a 3gb-s és 1,5-2 év múlva mikor annak fog érződni a 6gb-s is ugyan úgy szenvedni fog már?
-
savior
őstag
Jol latom, hogy PCX-nel emelkedtek a 2 GB RX 460 arak?
Nem csokkenie kellett volna? -
nonsen5e
veterán
Üdv!
Ha egyetlen cél főleg kisebb gépigényű és/vagy böngészős játékok felvétele (1080p/30fps sebességgel), akkor mi a legolcsóbb ajánlott videokártya? 8gb ram és i5-3330 mellé lenne rakva, azok talán nem fogják meg a teljesítményét.
NV oldalon ha jól rémlik akkor 650 utáni (jobb) modellekben van a spéci dekódoló hardveres részegység, gondolom ha a ShadowPlay jól fut rajtuk, akkor az OBS-es NVENC-et használó felvevő sem lesz sokkal rosszabb.
Ennek esetleg mi az AMD-s megfelelője, ami hardverből tudja a jó minőségű / alacsony gépigényű képernyőfelvételt? -
x_o_n
veterán
válasz
lacus83
üzenetére
Az nv nagyon jól tudja mi lenne a jó döntés, de minden mögött a jól megtervezett fogyasztói társadalom épités áll, nem fognak ár, teljesitményben olyan kártyákat kiadni ami nem ösztönöz arra hogy lecseréld a következő generáció másik tipusára.tervezett és alaposan megfontolt elavulás. Ez van.
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Sajnos megadta magát az r9 270x-em, 70k körül keresem az utódot

i5 3570k mellé, egyelőre 1680x1050, a későbbiekben egy esetleges monitor cserénél fullhd, afölé biztosan nem megyek.
A kérdés: rx470, rx480 vagy 3 gigás gtx1060?
És milyen márkát milyen hűtéssel? 3 gigás gtx1060-ból az evga-t néztem (3 év gar miatt)
-
Zsöti90
tag
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Pcx

-
Zsöti90
tag
hmm... már csak az a kérdés hogy a 480 4gb mennyivel erősebb vagy megéri-e a 470 4gb helyett, tudom 3 ezer forint különbség szinte semmi, de mégis kíváncsi vagyok
-
lacus83
senior tag
Hagyni kéne már ezt az 1060 3Gb milyen erős kártya dolgot,és nem azért mert Amd fun lennék,de Rx 470 komolyabb
Maga az Nv ismerte be hogy a 7 es szériás kártya tulajdonosokat kívánja új kártya vásárlásra ösztönözni
960 kártyánál rájöttek hogy a 2Gb verzió kevés és felsleges volt kihadni.Erre most pffff jött az 1060 3Gb vel és csonkított Gpuval
A csóri 1060 hoz képest csóri Gpu s 1050 Ti-t meg kihozza 4Gb rammal -
Zsöti90
tag
kicsit változott a kép
sapphire rx 470 nitro 4gb
sapphire rx 480 nitro 4gb
vagy gigabyte gtx 1060 3gbszerintetek?
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv! Adott az alábbi konfig....namost 2 hete cseréltem pici ráfizetéssel (akkor még úgy tűnt) a 7850-esem egy 7870-re! Szuperen ment vagy 2 hétig és elhalálozott... Most se VGA se pénz...
A terv az volt, hogy a VGA marad, alaplapot és CPU+RAm cserét hajtok végre, és a 7870 még 1-2 évig el duruzsol... Ez alapjaiban bukott így. Marad a gép, viszont értelmes VGA-t keresek bele, ami hozza minimum a 7870 szintet...a kedvenc a 1060-as lenne, de sokallom a 65-70k-t érte.
Mit ajánlatok???
-
Zsöti90
tag
hali, látom még mindig megy a rx 470 4 gb és a gtx 1060 3 gb közti vacilálás és nekem is ez a problémám ma rendelném, de nem tudok dönteni az 1060 nyers erőben azért ráver a 470-re, ebben időtállóbb, a 470 meg plusz egy giga rammal, mindkettő elég erős, de nem tudom mi legyen

-
kolbi
csendes újonc
Sziasztok az alábbi géphez keresnék új videókarit:
Alaplap neve: EVGA H55 (E635) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394)
CPU típusa: DualCore Intel Core i3-550, 3200 MHz (24 x 133)
Rendszermemória: 8119 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
Videokártya: AMD Radeon HD 6700 Series (1 GB)Eddig nagy nyugalomban vártam a GTX 1050 sima/Ti karik landolását és majd későbbi árlejtését, ha már leült a zavaros víz. Viszont a mostani bemondta az unalmast, haverom szerint "szétcsúsztak a golyói" bármit is jelentsen ez.
Tehát egy 1050-es alternatívát keresek amit javarészt kihajt a procim, főleg amivel kihúzza még egy ideig ez a ~6 éves setup. Ha tudtok Nvidia/AMD karikat nagyjából párban ajánljatok mert egy hozzá nem értő kéri segítségeteket, amit előre is köszönök!

-
törölt tag
válasz
mclaren777
üzenetére
Rx 460,
gtx 750 ti
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok! Melyik most az a legolcsóbb ajánlott videokártya ami hozza legalább egy GTX 750 OC 2GB szintjét és a fogyasztása is hasonlóan kedvező?

-
Apollo_21
addikt
Pixel Rate ugye magát a felbontást befolyásolja nagyrészt?
Tehát minél jobb pixel rate-ban egy kártya..az "elvben" nagyobb felbontásban nemhal le hamar?
Tehát ilyen tesztben látott 40ezres pont jóeséllyel inkább fullhd 2x annyi pedig felette? -
DonDennis
senior tag
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Ha új 470 akkor mért nem inkább új gtx1060? Árban giga 1060 6gb-s kb ott van mint egy 470 8gb-s a 1060 3gb-t meg kb ott mint a 470 4gb-t és azért az 1060 jóval erősebb.
-
törölt tag
Full hd hoz leginkább a wothoz 1060/3gb vagy a1050ti /4gb vennétek
-
syberia
veterán
válasz
JegesEmber20
üzenetére
+1 az RX 470-re

-
Peace
nagyúr
válasz
JegesEmber20
üzenetére
RX 470.

-
JegesEmber20
aktív tag
Üdv!
970 vs 470 4GB? árban 970 használt=470 új
-
SirRasor
addikt
válasz
solfilo
üzenetére
Itt 4db dx12-es van, amiből csak a hitman-ben ért el jobb eredményt
Itt meg kb. mindenben megveri. Egyedül megintcsak a hitmanes DX12-ben jobb, meg egy icipicit előzi meg a total warban.
Ja meg Vulkan api-val a Doom-ban ~10 fps-sel ér el többet.
Ja a második link végén érdemes ehhez megnézni a fogyasztási mutatókat is. Ha a 470-esből azt választom (sapphire szimpla OC), ami kb ugyanannyit fogyaszt, mint a 1060-as, az viszont még egy jó 10%-al lassabb is lesz.
De azért szeretném, ha meggyőznél! Az a 4GB nagyon csábít.
Viszont továbbra se találok infót arról, hogy a sapphire ventije folyamatosan megy-e, vagy csak játékok alatt kapcsol be.
-
Alister71
nagyúr
-
SirRasor
addikt
válasz
Alister71
üzenetére
Annyi pénzem nincs. Max 65k a keret.
Viszont a józan ész a gtx mellett szól, mert a hőtermelési mutatói sokkal jobbak, mint pl: az ASUS 470-nek, amit a Tomshardware-n szépen leteszteltek és a nyákon volt olyan rész, ahol 96C°-ra ment a hőmérséklet. Szerintem 2-3 év alatt megnyekken, de lehet hamarabb.
Szóval hiába van +1GB a 470-ben, nem hiszem, hogy az 5 évet elérném vele.
Speed(R) A 7770-emmel egész sok évet kihúztam.
lacus83 A 7770-en kívül sose volt olyan karim, aminek kellett volna +tápcsati (persze sose volt rá píz). A 7770-nek is dísznek van a 83 wattos TDP-jével, amit az RX460-as röhögve túlkajál +csati nélkül

Szóval eddig mindig elsősorban úgy kerestem karit, hogy 1. 30k-nál ne legyen több; 2. ár/teljesítmény/fogyasztás alapján a lehető legjobb legyen. 4670-em volt előtte, azelőtt meg egy..öö..Geforce 6600 (?GT?) talán.Szóval ja, fölösleges ennyit agyalnom rajta, már csak azt nem találom sehol, hogy a Sapphire 470 OC-nál a hűtő leáll-e, ha nincs terhelve. A nitro-nál igen, meg ahhoz van is külön app, ahol lehet ezt állítani. Még az is lehet, hogy az az app kompatibilis a sima OC-vel

-
baboss
őstag
Sziasztok.
Holnap mennék VGA-t venni LeC kollégához.
3 kiszemelt van, melyiket érdemes megvenni.
Hibák, tapasztalatok a kártyákról.
1- ASUS GTX1060 6GB GDDR5 STRIX GAMING
2- GIGABYTE GTX1060 WF2 OC 6GB
3- MSI GTX1060 GAMING X 6G
Személy szerint ASUS párti vagyok.
Az MSI-ről hallottam itt a fórumon jókat.
Ár szerint, GIGABYTE
ASUS, még nem olvastam utána.
Köszönöm.
-
lacus83
senior tag
válasz
SirRasor
üzenetére
Szia
A fogyasztások sokakat zavarnak, de egy erős motorú autó is csak több kajával adja le a kívánt teljesítményt
Tudom Nv sokat fejlődött fogyasztás teljesítmény mutatókban az előző genhez képest pedig az sem volt rossz.De Amd is elindult ebbe az irányba.
Én nem tudom de mikor még 600-700 wattos tápokkal kelett hajtani dvgakat akkor nem volt ekkora felháborodás.
Vagy mikor régi crtn nyomultak a gamerek.
Szép volt,jó volt úgy is.
Én csak a fogyi miatt nem vennék Gtx 1060 at 3Gb vel. -
Wattancsu
csendes tag
Sziasztok!
A következő konfighoz keresek videókártyát:
táp: Be Quiet! 500W System Power (S7-BN144)
alaplap: MSI B150 PC MATE alaplap
CPU: Core i5 6600 (nem K-s)
RAM: (egyelőre) 16 GB Kingston HyperX Fury DDR4 2133 MHz
Monitor: DELL P2417H
Cél: játék, filmnézés, nem erőforrás-igényes munkaMég nem döntöttem el, hogy pontosan mennyire gyilkoljam a pénztárcám, 60-100 ezer Ft-os sávban gondolkodom, ezért több ötletet is szívesen fogadok.
Eddigi keresgetésem alapján GTX 960, GTX 970 merült fel.
(A használt kártyák kiesnek bizonyos okok miatt, a tuninghoz pedig nem értek, nem akarok azzal foglalkozni.) -
CuBeZ
csendes tag
Sziasztok!
Akkor a korábban leírt konfiguráció mellé melyik az a kártya, amit még tuti elvisz a rendszer tuning nélkül?
Alaplap: GIGABYTE GA-P55A-UD3 (rev. 2.0)
Processzor: Intel® Core™ i5-750 Processor (8M Cache, 2.66 GHz)
Ram: 8+8 Gb Kingston 1333Mhz
Táp: FSP Aurum Gold 650WAmik eddig felmerültek: Gainward Gtx 750 Ti Golden Sample, Gtx 950, és én megkérdezném még, hogy a Gtx 960 is pörögne vagy az már inkább felejtős?
Már nem csak újban gondolkodom sőt egyre inkább a használt, de még garanciális felé húzok.
Válaszokat köszönöm!
-
Slepnir
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném
A két kártya között vacillálok de képtelen vagyok dönteni.
Az RX 480 XFX összeszerelési minősége jobb benyomást kelt, dupla hűtőcső, fém hátlap, kivehető ventilátor.
A Gigás GTX 1060 kicsit puritánabb, viszont gyorsabb néhány százalékkal (jelenleg).
Árban nagyjából egyformák. -
-
SirRasor
addikt
válasz
solfilo
üzenetére
Most én is IGP-vel nyomom még pár hétig. Elindítottam a Doom-ot, de sikítva elrohant előlem, de egy angry birds még elindul

Ja sajnos a 470 a jobb választás a VRAM miatt, hiába jobb a 3gb-os 1060-as
Nekem csak azért rossz, mert szeretek energiahatékony dolgokat belevenni a gépbe és az RX sorozat rosszabb az új GTX-eknél ilyen téren. -
válasz
SirRasor
üzenetére
Köszi, otthon megnézem a tesztet!

A 4GB vs 3GB kapcsán a mikrolagot szokták felhozni, mint lehetséges probléma, meg lehet mondjuk 4GB alatt nem tudod maxra tenni a textúrákat. (fps-t nem nagyon eszi ma már, a játék mégis szebb tőle)
Min fps nem feltétlen lesz alacsonyabb. Elvileg akkor lép fel ez, mikor nekiáll törölgetni a VRAM-ból, hogy beférjen az új információ.
De tapasztalatom nincs ezekről, IGP-vel nyomom.
-
SirRasor
addikt
válasz
solfilo
üzenetére
Hmm tényleg: Sapphire RX 470 OC Graphics Card Review. - összehasonlításul csak jobb kártyák vannak ennél benne.
Ja és ha már itt vagyok:
63-ért...3GB GTX 1060-as gagyibyte, vagy 4GB RX 470-es szimpla sapphire OC? Tesztek alapján a GTX leveri, csak az a -1 GB
Micsoda dilemma 
-
SirRasor
addikt
Rogyásig van a fórum, hogy 65k környékén az RX 470 a jó és a Sapphire Nitro+t érdemes venni.
Na most találtam tesztet, ahol kb 5-10%-al gyorsabb a Nitro+os, de cserébe !!70W!!-al fogyaszt többet. Ez brutális. -
Csupingo
veterán
válasz
deathbird69
üzenetére
Rx 470, 480. Gtx 1060. A kérdés, hogy mekkora ugrást szeretnél és mennyi pénzből.
-
deathbird69
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég szereztem be új gépet.
i5 6600 proci, 550 FSP Raider táp, 16 giga ddr ram, ascrock b150 pro4 alaplapVideókártyám 1 éves.
Igazából az érdekelne, hogy a jelenlegi Sapphire R9 380 2 Gb videókarimat mire lenne érdemes esetleg fejleszteni..
Full Hd-ben játszom pl: f1 2016, witcher 3, stratégiai játékok. Ezekkel max vagy majdnem max grafikán nincs gondom.Nem feltétlen akarok változtatni csak érdeklődöm.
Előre is köszönöm a választ.
-
Csupingo
veterán
válasz
G4m3b0y
üzenetére
A procid még elboldogulna egy 1070-nel is. A GTX1060-O6G-GAMING a gyárilag oc-zet (emelt órajelű) változat. Jó 100 MHz-cel emelve van a gpu és 200 MHz-cel a memória órajele a másikhoz képest. Szerintem 12 ezer forintot szinte egyik oc változat se ér meg, mert ha az embernek nagyon szüksége van rá, 3 kattintással ugyanezt be tudja állítani. Valamint nem is nagyon éri meg tuningolni szerintem, mert csak játékonként 5-10 fps nyerhető vele. Inkább legyen kicsit csendesebb és hűvösebb a kártya, ahelyett hogy a határai közelében lenne járatva.
De ha nem ragaszkodsz az asus-hoz és a 3 ventilátorhoz (szinte túlzás erre a kártyára), akkor 85-90 környékén már kapni jó 1060-at. A topikjában tudnak róluk véleményt mondani. -
Alister71
nagyúr
válasz
mámeginmiva
üzenetére
Erre látatlanba nem lehet válaszolni.
-
G4m3b0y
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt kérdés, de én nem találkoztam vele.
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a különbség a két kártya között?ASUS STRIX-GTX1060-O6G-GAMING GTX1060 6GB GDDR5 PCIE
-
ASUS STRIX-GTX1060-6G-GAMING GTX1060 6GB GDDR5 PCIE12 ezer forint különbség van a kettő között. Továbbá még az érdekelne, hogy ez vagy egy 1070-es lenne jobb választás a konfigomhoz?!
AsRock H170M
i5 6500
2x8GB HyperX Savage
Samsung Evo 850 250GB SSD
FSP Hyper 500
1TB WD EZEXVálaszotokat előre is köszönöm.
-
Nyilván jobban megéri az RX 470, de ugye többe is kerül. A keret alapján jó vétel lesz az RX 460.
(#89003) G4RWIN: én a helyedben GTX 1060 6GB-ot keresnék, ha zöld kártyát akarsz. Aztán lehet olyan játék, ahol ultra giga szuper mega beállítás helyett csak simán high-ra tudod tenni a grafikát, de ez talán belefér. Persze ha van keret, akkor GTX 1070 ill még jobb a GTX 1080.

-
zorg
csendes tag
Áh köszönöm mindenkinek a választ. Ez a 460 garival nagyon jó 3év nagyon megéri ez jó is lesz
. Azért hajlok én is az amd felé mert ahogy Csupingó is írta azt láttam, hogy újabb az architektúra és a directx 12 jobban támogatja ez a vulcan api.Viszont akkor még egy kérdésem van. Hosszab távon viszont az rx460 nál jobban megéri egy rx470 ha jól értettem az infókat (mármint amiket olvasgattam)? Abból a szempontból hogy kb olyan ugrás van a kettő között mint a gtx 960 vagy gtx 970 között.
-
G4RWIN
tag
Sziasztok!
Vga -s híreket olvasgatva, árakat nézegetve gondolkodok rajta, hogy karácsonyra meglepném magam egy új vgaval, illetve monitorral.
Jelenleg a pc-mben i5 4570-es proci és egy msi hd 7870 2 gb-os vga illetve chieftec ctg 500-80p táp van és egy full hd -s monitorom.
Ha monitort is vásárolnék akkor vagy a jelenleginél nagyobb képátlójú full hd-st vagy 21:9 es 2560x1080 felbontásút, 4k -t semmiképpen se.Kérdésem az lenne, hogy milyen vga-t ajánlanátok a pcm-hez fullhd vagy 2560x1080 as felbontáshoz játékra, amely viszonylag időtálló és kb. kompromisszum mentes beállítások terén.
Meg vagyok elégedve ezzel az amd kártyával, viszont kipróbálnék nvidia -t is. Esetleg érdemes lenne amd kártyát venni freesynces monitorral?
Érdemes várni karácsonyig, hátha mérséklődnek az árak?(Jelenlegi msi hd 7870 2 gb-os kártyámnak mi lehet a reális használt ára gari nélkül?)
Előre is köszönöm a segítséget!
(#89006) procihoz az még simán jó, ugye? mmint 1060 6 gb
-
zorg
csendes tag
válasz
solfilo
üzenetére
Köszi a választ. Sajna a keret szűküs olyan 35 körülre gondolnék de persze ha érdemes feljebb is megyek 40 ig mondjuk. Használt pedig teljesen jó, mert ahogy néztem a boltokba horror áron vannak a kártyák és azért 50-60 ért számomra túlzásnak érzem a kártya vásárlást. 4kt egyenlőre nem akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jogos
bár ha ház akkor a HAF X be minden bele fér

Meggyi001