Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Azért működik tökéletesen, mert 3 éve még nem voltak gagyik
Én is 2 (vagy 3?) éve kaptam giga alaplappal gépet, és lám még mindig működik 
-
urbi73
senior tag
Sziasztok .- Az lenne a kérdésem hogy egy Phenom x4 - 955 ős proci 3800 kényelmesen megy ,természetesen tuning hűtővel ." Mekkora " videó kártyát tud kihajtani ? A procit nem szeretném cserélni, most a vga -t , és a memóriát akarom bővíteni . Jelenleg egy Asus 7770 ven van benne .
-
Ice&Lime
veterán
egy Desktop intel hd graphics 2500 és egy !Mobil! intel hd 4000 között mennyi a különbség van erre valami grafikon vagy adat/táblázat ilyesmi?
(intel hd 4000-et mobil processzoros gépekre értem) -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Msi TF-Asus,vagy Gainward Phantom 760 szerintetek?
Mindegyikről csak jót hallottam.
Köszi a választ. -
-
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
A PCI-E sávokról lenne pár kérdésem. Ügye a CPU csak x16-ot tud maximum.
Az így nézne ki PCI-E 3.0 alatt: x8/x4/x4
PCI-E 2.0 alatt nem a kétszerese van mindennek az az: x16/x8/x8

Vagy most nagy butaságot kérdeztem?

Köszi a választ illetve a felvilágosítást.

-
-
válasz
>Deego..
üzenetére
Nincs most Sapphire gyártmányom,de a közeljövőben sem tervezek,hiszen kerülni akarom az AMD kártyákat. Egyenlőre elvagyok,várom a jövőhónapi fizut,aztán nézzek vlmit.

Asus lapom már halt meg régen 2X is,egy 939-es és egy AM2-es,hála istennek cserélték is öket rögtön az Aqua-ban. Gigabyte lapot hoztam haza,amik nagyon jók voltak még az AM2+/AM3 korszakában,mostanra sajnos ez már nem mondható el róluk. Én mindig olcsó lapokat vettem általában,mostanság meg ebben a kategóriában az Asus/AMD sem a legjobb,nagyon vékonyak és pici hűtéseket raknak rájuk. ASRock előtt le a kalappal,a legjobb lapok közé tartozik,abban biztos vagyok. Lényeg a lényeg,1155 foglalatra váltok még a közeljövőben,minimum egy i5 mellett,és ott már Asus lapom lesz.

-
-
-
-
>Deego..
senior tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Ez elég erős kijelentés volt.
"Pályafutásom alatt nem találkoztam még olyan MSI alkatrésszel,aminek az időfolyamán ne lett volna vlmi baja."
Szeretném kiemelni időfolyamán. Egy idő után minden elromlik.
De én mindennek az ellentéte vagyok. Eddig megfordult jó pár msi lap, vga nálam jó pár hónapig és semmi baja nem lett.
Peches vagy. -
-
*Tata*
senior tag
Ó mit találtam, kitalálták a gondolatomat.
[link] -
-
*Tata*
senior tag
Látom sokan ajánljátok *virág* kollégának, az N760 TF 2GD5/OC kártyát.
Én az MSI, és az Asus 760-DC2OC közül gondoltam majd venni valamelyiket.
Ezek között is van valamiféle különbség, vagy itt már mindegy melyik, és a szimpátia dönt? -
bandi0000
nagyúr
válasz
aNorganiK_
üzenetére
inkább medium BF3 hoz is pl de többségében jó ez, csak azért ajánlottam a boxot mert ott berakod azt játszol még pár évig
-
bandi0000
nagyúr
válasz
aNorganiK_
üzenetére
elé elég vmilyen beállításokra én csak felvetettem a dolgot

-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Nem kötözködni akarok de ha játszani szeretsz és nem akarsz sokat költeni és a graf másodlagos akkor mért nem váltasz konzolra?
-
törölt tag
Köszi nektek a gyors válaszokat, akkor a 2 ventis MSI lesz.

-
>Deego..
senior tag
válasz
üzenetére
+ 1 N760 TF 2GD5/OC
-
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Hát igen,ha még bírja 1 évig...

-
tixem
addikt
válasz
marcusa
üzenetére
Gainward GTX 760 Phantom 1072 MHz 1550 MHz Boost Clock: 1137 MHz, 9.724 inches
MSI GTX 760 Gaming 1085 MHz 1502 MHz Boost Clock: 1150 MHz, 10.24 inchesigaz
bár szerintem a gainwardot is lehet húzni, és annak szerintem jobb a hűtése. Az a pár 10 mhzItt egyébként fent van az összes létező 760
-
Ace Ventura
addikt
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Még 1 év múlva is elég lesz arra a felbontásra.
-
aNorganiK_
tag
GTX 460 1gb elég 1280x1024 mid-high-ra mostani játékokban?
-
válasz
BénaNyurga
üzenetére
táp legyen a legkevesebb,inkább az alaplap szabvány nem illene bele átlagos házba...
tápegységet még lehet cserélni,kapnál minőségi 350-est is 3-4k ért. -
válasz
BénaNyurga
üzenetére
HD5670-6670 lesz a te kártyád,lehetőleg DDR5-öt keress.

Nvidia oldalon GT240,GT440,színt úgy DDR5-öt próbálj találni.Esetleg ha nem találsz ilyeneket,említett felbontásra még elég: 8600GT,9500GT,GT220,HD4650-4670
Fexszelni vagy barkálcsolni jó lenne,mert ezek az lp-s kártyák sz@rt sem érnek. Mondjuk Galaxy kiadott egy LP-s 9600GT-t,de olyant már nagyon nehéz találni. -
BénaNyurga
aktív tag
Na hali sajnos lowprofilhoz vagyok kötve

De ha megunom márpedig kezdem unni akkor flexszel nekiesek a háznak és átalakítom
10-12k még belefér a keretbe! Megnézem hogy tudnám kivágni a ház tetejét mert lowprofil kártyából semmit nem találni nem akarok gémer gépet de egy 1024x768 közepes grafot mindenképp (Ets2 alatt)
Mivel ez a kedvenc játékom esetleg Dead Space sorozat -
hcs57
addikt
Csendes és teljesítményben jól visszafogható VGA-t keresek i5-660 proci mellé, jelige:nem vagyok játék guru.
Jelenleg egy Sapphire HD4830 van, de már korosodik, cserélném.

-
-
válasz
ice mat
üzenetére
Ez egy 64bit-es kártya,még Low on is akadozna rajta minden új játék,jobb ha tőlem tudod.
A régi játékok is nehezére esne,tudni illik 64bit semmire nem elég,régi alaplapi integrált kártyák vannak ezen a szinten,egy GT 220 vagy 8600GT,9500GT keresztben lenyeli,nem beszélve egy HD4670-ről. 
-
tixem
addikt
válasz
BénaNyurga
üzenetére
nem tudom menyi pénzed van rá, de használtan 10 körül már kapsz 6670-et, mondani sem kell mindkettőt üti.
Amúgy 520
-
bandi0000
nagyúr
válasz
ice mat
üzenetére
Jó persze nem mindenki szereti a kevés FPS-t és a kis felbontást, de azért azt ne mond már hogy egy LP-s kártya ami arra való hogy 1 fokkal legyen jobb mint egy IGP azzal annyira lehetne játszani, biztos elfut vele 1-2 pár éves játék de annyira szörnyű lehet h nem érdemes próbálkozni se vele
-
d@minator
addikt
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Ezek a kártyák egy HD2500 és HD3000 IGP szintjén állnak. Ez van az Intel procikban. A GT520 gyorsabb egy picit. Kisfelbontású low grafikára alkalmasak játékban.
-
-
ice mat
csendes tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
GT520 mindenképp , egyrészről mert mostani kiadás , más részt pedig tesztekben is megverni eléggé az 5450 et.
-
-
steve3000
csendes tag
Heló mindenkinek van egy Shapire 4870 videókártya DDR5 1GB 256 mb. Jó kártya minden játékot visz. Viszont a mostani 30 fok feletti külső hőmérsékleten játék közben 93,5 C' -ra felment. Újrapasztáztam így alapjáraton 67 C'. Mi lehet a probléma? Rossz a paszta MX4 es szürke vagy van valami speciálisabb a videó kártyákhoz.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Buci21
üzenetére
F1 2012, StarCraft2, de mehet egy kicsit régebbi Command&Conquer Tiberium Wars is...ilyesmiket szivessen látnék
Akár Dirt Showdown, Far Cryból jöhetne a Blood Dragon is. SBK 2011, Hawx1-2 akár. Darksiders, Dark Void,
Test Driver Unlimited 1-2. Márha vmeik aktuálisan a rendelkezésre áll
-
Buci21
addikt
válasz
Apollo_21
üzenetére
ennel reszletesebb lesz
felkeltem 4kor h csinaljam mielott utazok.
remelen a mistaninal hasznosabb formaba is hozhato, sok uj jatekkal
miket teszteljek me eddig tervben:
FarCry1-2-3, Crysis3, Bioshock Infinite, CS:GO, portal2, CoD legujabb Black Ops, CoD4, Orcs Must Die, Dirt valamelyik resze, es meg otleteket varok. -
Buci21
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
az egyik win7, a masik 8 volt. (a 7790 alatt volt a seven), szoval passzolom, beprobalkoztam kompatibilitasi beallitasokkal, de inverzek a szinek. A 6870 alatt 13.5 driver volt, a 7790 alatt 13.6 beta2. Ez is lehet ok, fogalmam sincs. Fat Cry 1-el nem lesz gond, ennel sokkal regebbiek mentek hibatlanul. A CryEngine amugy is eleg szabvanyos es kiforrott motor volt, bitang gepigennyel, es 2-3 evig alig megverheto grafikaval. Ha regi jatekok a cel, akkor koruk erosebb kartyait ajanlom, de Crysis3, FarCry3 stb alatt remekel a 7790, 6870 szintet hoz majdnem 100w alatti kakaoval.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Újonnan HD 6570 vagy GT 630/GT 440 LP 13-13,5K-ba kerül és jók lehetnek neked. Aprón lehet találsz olcsóbbat.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
BénaNyurga
üzenetére
-
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Szia
sajnos nem igazán találni 5770-et
7750 lett volna a cél vgy GT640 de ez sem igazán található lp-ben
a keret jövhónapban lehet több lenne de ha van valami erődebb kari az jó lenne a GT520 ~5-6 ezer ft körül mozog volt fent egy gt640 11-ért de 5770-el még nem találkoztam újkarira meg most sajna nincs keret mert családbővítés project eszi a családi kasszát lényegében a cél hogy kisráfordítással egy ETS2 elmenjen 1024*768 as beállításon közepes magas beállításokkal fusson erre a HD2400xt kevés low grafikàn elmegy de úgy ez a játék nem élvezhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is 2 (vagy 3?) éve kaptam giga alaplappal gépet, és lám még mindig működik 

A pro 3-mat kerüld a több jóó

73-ért van gainward phantom iponon, azt vedd

Meggyi001