- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtabo
aktív tag
válasz
#65675776 #12830 üzenetére
Digi kábelem van, hangolommindkét szoftverrel. A dvb vieweren érzékeli a dvb-t és dvb-c lehetóségét, beállítom a QAM256 6875MS/s transzponder listát, és beállítok széles frekitartományt, részhletes lassú kereséssel. Keresés közben alul az aktuális eszköz jelerősségénél semmikt nem jelez, és nem is talál semmit.
A total médiánál ilyen részletes beállításokat nem találtam, ott csak az országot lehet sztem belőni. -
nemtabo
aktív tag
Hahó!
Egy napja szenvedek Delock usb tv tuner és a Digi kábel összehozásával sikertelenül. Se win7, se xp, se total media, se dvb viewer. Utóbbi érzékei a dbv-t és dvb-c tunert, de az aktuális eszköz jelerősségénél nem jelez semmit. A kábel tuti jó, ha átdugom a tv kábel helyére, akkor jönnek a csatornák.Esetleg vkinek vmi 5let?
-
nemtabo
aktív tag
Hello!
Azt hiszem pont őt néztem ki én is. Iszonyú árak, gondoltam 5.000-ből megoldom, és egy vagyonba kerül a tévézés a gépen.
néha amilyen pechen tud lenni már csak az hiányozna, ha a digi kitalálna valami conax a kártyás elérést.
Ha lehet akkor holnapután keresnélek, hogy milyen. -
nemtabo
aktív tag
Helló!
Keresnék digi digitális szolgálatatású adásának gépen történő nézéséhez, felvételéhez tunert. Lehet külső v belső is, lehetőleg jó ár-érték arányos. EPG jó lenne.
Kicsit tartok tőle, mert ahogy nézelődtem a saját tudásommal 16.000.-körüli árben találtam feltehetően nekem megfelelőt. Kevesebbre számítottam. Win7 64-et használok ha fontos.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest