- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizilee
csendes újonc
-
azbest
félisten
válasz
zoltan6 #14613 üzenetére
áh, pont most válaszoltam az ebay topicban
Ha valami kombó tuner kellene, ami kábeles és t2 fajtát is ismeri, akkor a már említett mygica t230 vagy az astrometa is nyerő lehet kb 5-6ezer forintnyi dollárért kínából.
Mivel én elsősorban linuxos eszközről (raspi, s905 box) használom, hálózaton át streamelve pécére, laptopra, telefonra, tabletre, így a windowsos használatukról túl sok friss tapasztalatom nincsen. Smartdvb-vel szoktam win-en tunert használni. De van más ingyenes és fizetős alternatíva is. A tunerekhez adott szoftverek használhatósága változó. A pár dolcsishoz csak próba vagy kalóz és buta, régi alkalmazást adnak. Abból csak a drivert érdemes megnézni. A drágábbakhoz elvileg legális komolyabb program is lehet.
-
róland
veterán
válasz
zoltan6 #14613 üzenetére
Azbest által ajánlottak szinte bármelyike. (Személyesen egy Geniatech MyGica T230-at használok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest