- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SomogyiG
csendes tag
válasz
Agyzuzo #12982 üzenetére
A VHS felvétel mind a kép, mind a hang szempontjából jóval gyengébb minőségű, mint bármelyik tuner, ami ma a piacon van. Szerintem érdemesebb megközelíteni az esetleges későbbi felhasználás, és az ár/érték oldaláról. Ha csak VHS kazettákról akarod a felvételeket archiválni, akkor bármelyik olcsó kategóriájú megfelel, hiszen csak azt tudja digitalizálni, ami a VHS felvételen rajt van, hozzátenni nem tud.
-
krealon
veterán
válasz
Agyzuzo #12980 üzenetére
Ez egy DVB-T tuner.
VHS digitalizalashoz hybrid tuner kene, de egyszerubb egy egyszeru grabbert beszerezni. -
rba
csendes tag
válasz
Agyzuzo #12528 üzenetére
Nálam profi DVB-T antenna van. Adótorony kb 20km-re. És olyan apróság miatt nem volt jó hogy a tetőantenna a padláson volt. És amikor kiraktam tető fölé megjavult a vétel. Ezt egyébként megkérdeztem antenna boltban és azt mondták hogy a Bramac betoncserép nagyon megfogja a jelet.
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo #12523 üzenetére
Semmit nem jelent, hogy mit produkál más frekvencián. Ha szűk sávú antenna, akkor csak bizonyos frekvenciatartományban fog értelmes jelszintet produkálni. Azon kívül szinte semmit. És ha a másik multiplex az antenna sávtartományán kívülre esik, akkor hiába adsz meg kézzel frekvenciát. Lehet lesz jeled, már csak az a kérdés mennyire stabil.
A régi antenna jó lehet. Én is egy 11 elemes Yagi-t használok, amit mág anno analog vételre használtunk. A digitális antenna kategória egy baromság.
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest