- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
radi8tor #39626 üzenetére
elkezdtem utánanézni az ssd-knek, és az látszik, hogy pci-e-ben nem nagyon van választék, tehát marad az M.2 és a SATA3.
ahogy látom, 4K-ban nem veri agyon az M.2 a SATA3-at, amiben tényleg sokkal-sokkal jobb, az a seq read/write. ami viszont kevésbé jellemző egy rendszerlemezre.
jól gondolom, hogy az M.2 igazi előnye nem szintetikus mérésnél nem annyira rendszerlemezként, hanem inkább adatlemezként vagy mondjuk videóeditálásnál, képfeldolgozásnál, adatbáziskezelésnél jön ki? most nem az "olcsó" M.2-kről beszélek, hanem a csúcskategóriásakról.
-
Tin
veterán
válasz
radi8tor #39626 üzenetére
igen, erről én is olvastam már, bár nem gondoltam, hogy ez ennyire jelentős. gondolom a vga alatt még kevésbé nyerő.
bár én inkább a kompatibilitási problémák miatt félek tőlük, beírom a google-ba az alaplapot és az ssd-t, és egy csomó problémát kihoz, bár ahogy látom, már megoldották a nagy részét.
nekem igazából a rendszernek kellene csak, tehát win10. itt kevésbé az írás, inkább az olvasás sebessége játszik, de ebben a helyzetben is annyira melegednek?
a mostani gépben egy 830-as samu van, igazából teljesen elégedett vagyok vele. csakhát ugye az új technológia...
van igazán észrevehető különbség?
és még egy kérdés: ha a sata3-on túl akarok valamit, akkor milyen más alternastíva lehet érdekes, ami ár-érték arányban is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest