- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Indiában szeretnek TV-zni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok, laptopba szeretnek SSD-t, de fogalmam sincs hardverileg milyen opcioim vannak, ezert csinaltam ket kepet.
Adott egy 2.5" HDD caddy, de nem tudom mit bir mert a cimken lathato a serial ATA 1.5 Gb, nem tudom ez valos-e.
Aztan ezen a kepen a HDD-tol jobbra rakhatnek msata-t? Eleg kicsinek tunik a hely.
En arra gondoltam, hogy a HDD menne a caddybe, az SSD meg a HDD helyere. Viszont nem tudom, hogy az msata jobb-e vagy mas elonyok stb ha ez az opcio elerheto.250 GB korul szeretnek rendszernek, programoknak, meg par jateknak, a HDD lenne a tarolo.
Multimedia, letoltes meg gaming, nem vagok videot meg hasonlok.
Windows 8.1 majd Windows 10 lesz ra.Magyar boltok nem opciok, nem elek otthon, arakat sem ismerem, termeszetesen ar/ertek aranyban keresem a legjobbat.
Mik a lehetosegeim?koszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest