- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono6
friss újonc
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne (teljesen kezdőként ebben a routeres témában), szintén digi1000 nettel, hogy pocsék a lefedettség nálunk(két emeletes családi ház, kB 100nm). Eddig csak egy gépen és telón neteztem, így nem zavart annyira, de bekerült nem rég egy másik szobába is egy asztali gép, ott pocsék a net sebessége. Kaptam ahhoz a géphez egy tenda w311u+ jelerősítőt, de továbbra is lassú a net. Az összes kütyű a szobámba van az emeleten. Eddig ezek nem zavartak annyira, de most elkezdtem netflixezni a földszinten és folyton kikockásodik a film, tölt stb. Tegnap felhívtam a digiseket és azt mondták, hogy az a router amit kaptam gyárilag, lehet nem elég erre, vegyek egy másikat. Közben ajánlottak nekem ismerősök jelerősítőt, hogy lehet az is elég lenne, és maradna a gyári digis router(aminek nem tudom milyen a hatótávolsága) meg a másik ftth-s dobozka.
Nektek (tapasztaltabbaknak) mi a véleményetek? Router (ha igen milyen) vagy jelerősítő oldaná meg a problémáimat? 😊
Előre is köszönöm ha elláttok némi infóval 😊
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest