-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
viszont ahogy írtam nekem usb-s rack-em van vinyóval, routerem meg nincs
a WRT54GL lett volna 15, de így inkább kicsit kiegészítem az asus-hoz és lesz usb is rajta (igaz, hogy az csak pár megát bír, úgy látom a d-link-nek ez jobban megy)a dns 313-ról (milyen hardware?) nem sok mindent találtam, inkább csak a 323-ról, az viszont kétszer annyiba kerül...
-
tlac
nagyúr
viszont az 1. megoldás kényelmes használatához kell még egy router is
ahogy olvasgattam az asus topikot nem tűnt úgy, hogy a torrent nagyon terhelné a routert
A D-Link totyikot olvasom, nincs már vele probléma, az új fw-ben javításra került a torrent probléma.ezt olvasod?
itt nem sok jót olvastam róla...
ez hackelhető? -
tlac
nagyúr
vegyél egy NAS-t, nagy valószínűsággel olcsóbban megúszod, mint az új router, külső HDD kerest + HDD kombinációt.
hogy hozod ki olcsóbban? 20-nál kezdődnek a nas-ok (és ez csak d-link)
én is gondolkoztam ilyen megoldáson, de nem tűnt egyáltalán olcsóbbnak (nálam már adott az usb-s rack vinyóval, de ha most venném, szerintem akkor is drágább a nas-os megoldás)
-
tlac
nagyúr
Melyik vezetéknélküli linux-os routerek hackelhetők?
A WRT54GL azt tudom, hogy lehet, de csak ezt az egy Linksys-t lehet hivatolosan?
Az Edimax-okat is lehet? Láttam, hogy le lehet tölteni linux source-ot hozzájuk.
A többi jó márkánál mi a helyzet?
Érdemes lehet usb-set venni, aztán olyan firmware keresni hozzá, ami támogatja a torrent-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest