-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anon234
újonc
válasz
Gubek-Einste #33857 üzenetére
Köszi!
Netet azért nem írtam mivel költözés előtt állok és nem tudom még mire számítsak, de optimális esetben sem lesz több 60/6Mbit-nél.
Tehát akkor feleslegesen aggódtam, hogy egy N12 nem lenne elég ilyen célú felhasználásra? Mindenesetre átböngészem a TP-Link modelleket is.
-
Anon234
újonc
Sziasztok!
Mivel a mostani routerem felmondta a szolgálatot ebben a hőségben, a segítségeteket szeretném kérni egy új kiválasztásában.
Az otthoni háló viszonylag kicsi, 3 számítógépet, illetve 1-2 mobil eszközt szolgál ki, ami közül viszont az egyik egy 24/7 üzemelő kis szerver, amit többek közöt NAS és seedbox feladatokat lát el. Elsősorban utóbbi miatt szeretnék egy megbízható darabot, ugyanis általában 100+ torrent él rajta, igaz egyszerre maximum 5-10% aktív.
A keret 20e körül lenne, de szeretném minél olcsóbban megoldani, ha lehet. Gbit LAN nélkül eddig is megvoltam, így túl nagy szükségét nem érzem, viszont a stabil WiFI lefedettség fontos lenne.
A következő eszközöket néztem ki:
Mikrotik RB951Ui-2HnD
Ubiquiti AirRouter HP
Asus RT-N12 v. 16Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest