- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
aknelez
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #45140 üzenetére
Ezt a megkerülést kifejtenéd bővebben?
Köszi. -
aknelez
csendes tag
Sziasztok!
Digi 1000/100 internet bekötés folyamatban. Elkezdtem nézegetni ezt a fórumot is és találtam a javaslatok között az ASUS RT N18U routert is. Elkezdtem keresgélni és a Vaterán van is eladó, ám kiderült, a tulajdonosa épp a Digi miatt akarja eladni. Személyes kérdésemre ezt írta:
"A digivel az a probléma, hogy régen egy "elosztó dobozon" keresztül külön ment egy kábel a telefonhoz, és külön a routerhez. Ezt változtatták meg, most 1 kábelen jön minden és kizárólag olyan routert lehet náluk használni, ami a telefont is kezeli. Ilyet csak néhány gyártó készít. Nekem pl. egy ZTE routert hoztak ide a sajátjukból, pedig már megvolt ez az ASUS is, de sajnos nem tudom használni, mivel nincs rajta telefon csatlakozó."
Így a kérdésem, milyen routert javasoltok, ha a szempontok között szerepel, hogy gigabites, képes a telefon csatlakozást is kezelni?
Kiegészítő kérdés, a családban 4-en használjuk a netet és ebbe még nincs benne a torrent kliensA terhelés kisimítására a QoS-t gondolnám, szóval, ha ezt is tudja a kütyü, az előny.
Üdv, A
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Fotó állvány eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest