- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaYaK
tag
válasz
dudika10 #93645 üzenetére
Ugye a 80k valójában csak kb. 50k mert eladnám a mostanit az ax73-at! Ugye ez nem kábeles gigabit ezért valójában wi-fi -n nincs is meg az 1gigabit… A net előfizetésében elvi szinten 2000/1000 azaz elvileg képesnek kellene lennie rá! Ezért kérdezem hogy egy másik router a 2,5porton képes lehet-e a gigabit elérésére wifin? Nyilván egy optimálisan írtam az AX90 -el és nem egy AX11000-et írtam 180k ért!
A felhasználása már más mert pl a feleségem és én is szeretek netflixet nézni 4K és nyilván a gyereknél is megy a YouTube illetve játszani is szeretünk a fiammal neten keresztül! Nyilván mindenki este végzi ezen tevékenységet egyszerre… De egyébként zavar hogy a névleges 2000 helyett wi-fin a gigabit sincs meg…
-
KaYaK
tag
válasz
Alex91 #93643 üzenetére
Nagyon koszonom a választ! A routert a lakáson belül tudom központosítani így kedvezőbb lehet a jeleloszlas! Ahogy néztem az AX90-es a tp linknel aminek van 2,5portja most az emagon 77k akcióban érdemes lehet tenni egy próbát? Vagy más router ötlet a lakás amúgy 90m2 1szintes! A központi helyen ha átrakom előszobában nincs zavaró fal semmi!
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy elvileg okozhat-e gyorsulást a jelenlegi wi-fi hálózatban ha a jelenlegi digitális jelelosztot amiben optikan jön a net és van rajta 2,5gbit port Technicolor fga2233( Telekom) egy olyan routerrel kötöm össze aminek ugyancsak van 2,5gbit wlanja? Most egy archer ax73-al van összekötve a wi-fi jel szorasra, aminek ugye nincs ilyen…
Valaszotokat előre is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest