- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixta78
senior tag
Köszönöm, minden adott, épp a Forward része nem megy. Nem tudom mit hova kell beírni.
Egyébként érdemes volt leváltani az 1db Archer C2- t és 741ND-t, 2db AC57Uv3-ra (AI Mesh)!
Nagyon jó, hogy mostmár mindenütt megy az 5G és a 2,4 is sokkal jobb!!!
Köszönöm az ajánlásodat! -
pixta78
senior tag
Tudnátok abban segíteni, hogy tudom távolról mobilról elérni az otthoni Amlogic(fix IP) boxon futó torrent(TM) klienst?
Asus RT AC57Uv3 routerbe van kötve.
Asus saját DDNS serverére regeltem. De tovább nem tudom mit hogyan.
Köszönöm szépen. -
pixta78
senior tag
Sziasztok!
Kis hálózatomat szeretném felpörgetni.
Segítsetek légyszi a kialakításban.
60nm alapterületű 2 szintes tégla ház a társasház sarkán. Sajnos a lakás közepére nem tudom rakni egyik routeremet sem csak az oldal falakra. Most így néz ki:
Egyik kis szobába jön be a kábelnet, itt egy Archer C2 Ac750v1 a fő router. E szobát egy 15 cm fal és egy 40cm fő fal választja el a nappalitól. Ahol még böngészni lehet de már videohívni macerás, főleg a legtávolabbi sarokban. Ezért bekábeleztem az emeleten fel a padlásra majd le a nappaliba. Cat5e kábellal. Iperfel mérve meg van a Gbit UTP-n. Egy régi 743ND routert AP módban beraktam a Nappali távolabbi falán lévő TV alá(ahová megy a zsinór) egy szekrénybe ahol switch,xbox,erősítő,amlogic box....stb tetején ül. De sajnos nem lett sokkal jobb a videohívás. Ami még rossz, hogy nem vált át automatikusan az erősebb jelre, hanem wifi reboot a telefonon akkor jobb egy picit.
Mit javasoltok?
Vegyek egy külső antennát a 743- ra, vagy másik útválasztó? Abból milyet? Nincs ax re még igény, de Gbit portos legyen.
-
pixta78
senior tag
válasz
Gubek-Einste #61782 üzenetére
Ezen mit értesz?
Kb 30 éves ház, 3 külön fázissal. Alu vezetékekkel. -
pixta78
senior tag
Érdemes foglalkozni áramköri jeltovábbítóval? Tp-link c2 mellé kellene.
-
pixta78
senior tag
Ugyanebben a cipőben járok! Az a baj, hogy az 5ghz-nek annyira gyenge a jele, hogy az az egy fal sok lesz neki. Nem tudod az Fhd tartalmakat csak kompromosszumokkal nézni.
Letettem egy hosszú kábellel a tv elé -kb 3 méterre- a routert (tp-link c2) de még így sem volt jó se az xbox Plex-én sem a tv saját menüjében a film(fhd 3D). Kábellel tökéletes volt, én ennél maradtam. -
pixta78
senior tag
válasz
Gubek-Einste #61486 üzenetére
Most vettem a C2-t, ebből szeretném a legtöbbet kihozni.
Mi az AP mód? -
pixta78
senior tag
Srácok, van egy Tp-link C2- m V.01aminek elég gyenge az 5Ghz hatóköre, ezt mivel tudnám megemelni?
Ajánljatok lsz valamit.
Csak Kb 6 m-re van az Xbox a routertől de van köztük 50 cm téglafal. -
pixta78
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy TP-link 741nd routert használok, kábelen pc, wifin pedig 3 teló, xbox, tv lóg.
A szerver kb 6m-re van a tv-től és a box-tól, közte 2 fal. A gondom, h az FHD fimek mind a konzolról játszva mind a tv saját kliensén akadoznak.Szerintetek egy TP-link Ac750 Archer C2 ezt kijavítaná?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest