- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Az ASUS nt12 d1-vel belassult a videók nézegetése (próbáltam már az újraindítást, resetet, modem router összekötő kábelt, semmi se segített, router nélkül jó a net), cserélni kellene.
Mit ajánlotok 15k-ig max? A net az invitel 5mbit, de hátha bekötnek valamikor (valószínűleg soha) egy 30mbites netet, tehát azt is bírja már.
A használat, 2 vezetékes pc, 3 telefon wifin, egyik pc-ről torrent max 200db.
A wifi elfogadható volt az n12-n is, rosszabb ne legyen nála. A lényeg a vezetékes neten van, ne legyen már ilyen, hogy videózni nem tudok, mert csak 2mbitet használ a gyakorlati 4.2mbit max helyett.
Az összefoglalóban nincsen kapható router szinte, a hozzászólásokból kb az ASUS RT-AC57U AC1200 modellt olvastam ki.
Esetleg valami más, vagy a fentebb említett is ajánlott?
-
ReSeTer
senior tag
n12-es lesz szerintem. Inkább a jövőre gondolok én nem szenvedek az n-lite szabvánnyal.
Köszönöm a segítséget mindenkitől!
-
ReSeTer
senior tag
Milyen hátrányom lenne ha az ASUS RT-N12 D1 helyett n10-et választanám?
A router amelyik elromlott, egy tp link wr543g volt. Ahhoz képest milyen lenne az n10-es?
Köszönöm!
-
ReSeTer
senior tag
Üdv!
Olyan helyzet áll fenn, hogy volt egy tp-link routerem, ami tönkrement, garanciás még, bevittük a boltba ahol vettük, csakhogy kiderült, hogy az a bolt megszűnt! Most egy ruhabolt van ott. Átvette a csávó a routert, azt mondta, hogy utánanéz ki intézi ezt a garanciát most, de azóta nem hívott.
Mi a forgatókönyv ilyenkor? Garancia az garancia. Tehát nem szándékozok fizetni. Egyébként az adott terméket (amit most így nem tudok leírni) elvileg már nem is gyártják. Tehát ha garanciáztatom is, akkor mit fognak helyette adni? Vagy vissza adják a pénzt?
-
ReSeTer
senior tag
-
ReSeTer
senior tag
Üdv!
5 ezer KÖRÜL vennék egy routert, ami wifi-t is tud és nem tp-link. Netem 5mbit talicska ürülék invitel.
Melyiket ajánljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest