-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Üdv!
5 ezer KÖRÜL vennék egy routert, ami wifi-t is tud és nem tp-link. Netem 5mbit talicska ürülék invitel.
Melyiket ajánljátok?
-
ReSeTer
senior tag
válasz Jedster #34514 üzenetére
Nem tűnik rossznak. Ebben benne van mindenféle szabvány titkosítás, amire egy otthoni felhasználónak szüksége lehet? Látom ez N szabványos, viszont van a háznál egy max G szabványos telefon. Azzal is jó lesz?
Ja és ez mennyivel rosszabb?: D-LINK DIR-600
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Üdv!
Olyan helyzet áll fenn, hogy volt egy tp-link routerem, ami tönkrement, garanciás még, bevittük a boltba ahol vettük, csakhogy kiderült, hogy az a bolt megszűnt! Most egy ruhabolt van ott. Átvette a csávó a routert, azt mondta, hogy utánanéz ki intézi ezt a garanciát most, de azóta nem hívott.
Mi a forgatókönyv ilyenkor? Garancia az garancia. Tehát nem szándékozok fizetni. Egyébként az adott terméket (amit most így nem tudok leírni) elvileg már nem is gyártják. Tehát ha garanciáztatom is, akkor mit fognak helyette adni? Vagy vissza adják a pénzt?
-
ReSeTer
senior tag
Milyen hátrányom lenne ha az ASUS RT-N12 D1 helyett n10-et választanám?
A router amelyik elromlott, egy tp link wr543g volt. Ahhoz képest milyen lenne az n10-es?
Köszönöm!
-
ReSeTer
senior tag
n12-es lesz szerintem. Inkább a jövőre gondolok én nem szenvedek az n-lite szabvánnyal.
Köszönöm a segítséget mindenkitől!
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Az ASUS nt12 d1-vel belassult a videók nézegetése (próbáltam már az újraindítást, resetet, modem router összekötő kábelt, semmi se segített, router nélkül jó a net), cserélni kellene.
Mit ajánlotok 15k-ig max? A net az invitel 5mbit, de hátha bekötnek valamikor (valószínűleg soha) egy 30mbites netet, tehát azt is bírja már.
A használat, 2 vezetékes pc, 3 telefon wifin, egyik pc-ről torrent max 200db.
A wifi elfogadható volt az n12-n is, rosszabb ne legyen nála. A lényeg a vezetékes neten van, ne legyen már ilyen, hogy videózni nem tudok, mert csak 2mbitet használ a gyakorlati 4.2mbit max helyett.
Az összefoglalóban nincsen kapható router szinte, a hozzászólásokból kb az ASUS RT-AC57U AC1200 modellt olvastam ki.
Esetleg valami más, vagy a fentebb említett is ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.