- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste #86416 üzenetére
Rendben akkor azt rendelem meg a másikat lemondom. Köszönöm
-
válasz
Gubek-Einste #86398 üzenetére
Akkor végül is melyik legyen ?
Asus AC1200GU
TP-Link Archer AX10Nekem sajnos semmit sem mond az hogy AX es eszköz.
-
Sziasztok! Szeretném a segitségeteket kérni router vásárlással kapcsolatban. Upc 500megabites net van elvileg. Továbbá a szolgáltatótól kapott router és még egy, mivel nincs minden helységben wifi hosszú a ház miatt. A másodlagos routerrel lenne gond kb 2 évig hibátlan volt de már 10 percenként eltűnik a wifi jel ,majd vissza jön, mintha újra indulgatna a router. Egy régi tp link,tipust nem tudok hirtelen. De arra gondoltam megérett a cserére. Tudnátok ajánlani nekem valami megbízható,bevált eszközt? Max 20eft szánnék rá,ha lehet ennyiért kapni aránylag jót.Csak wifin szeretném használni. Bár azon elég sok eszköz lenne rajta a csaladom miatt 4 telefon, tabletek, laptopok,tv ps stb.. Nagyon szépen köszönöm.
-
Szisztok.
Kellene nekem egy gigabites wifis router upc 240 nethez.Nincs sok időm teszteket olvasgatni,megkérlek titeket ajánljatok egy típust ami jó lehet.Fontos lenne a wifi erős legyen.Árban nem túl drágára gondolnék kb 15eft ig. Köszönöm szépen
-
-
válasz
Intruder2k5 #18495 üzenetére
nem igy nincs telefon,de nem is lényeg mivel csak net miatt van soha egy percet se beszéltem rajta
A portnyitással 2 éve kinlodok senki sem tudott segiteni,ezért döntöttem a melett hogy veszek másik combot,vagy épp modemet,vagy akármit csak jó legyen
Köszi a választ.
-
válasz
Intruder2k5 #18493 üzenetére
amit a t adott thomson speedtouch router comot azzal tökéletes a net,ezért nem jelentem.Viszont nem tudok codozni vele mert nem lehet rajta portot nyitni.Vagyis én nem tudok,és senkinek se sikerült aki segiteni akart.Most úgy használom hogy van egy dlink modem a régi szürke,és egy netgear router ,ezzel jó a játék viszont szakadozik a net...
-
válasz
Gubek-Einste #18489 üzenetére
Köszi a választ,veszek egyy másik modem router kombot,mert arra találtam leirást mit kell beállitani hogy menjen a tcom nettel.Ha az ip telefon miatt nem lesz jó max eladom nagy összeget nem bukok vele.De mégis csak ki kellenne probálni mi lesz,ha veszek máésik eszközt...)
-
Köszönöm a válaszokat.
Akkor mivel ip telefon van,mindegy mit veszek szakadozni fog a net? akkor csak azzal lesz jó amit a t -töl kaptam?Ennyit jelentene hogy ip telepon van?
vagy csak arra irjátok ha másik eszközt veszek ,nem lesz jó a telefon?mert igazából az nem érdekel,csak azért van telefon mert ugy olcsóbb a net mintha nem lenne
szóval az nem volna baj ha nem menne a telefon,csak ne szakadozzon a net...
-
válasz
Intruder2k5 #18477 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a választ akkor modemet veszek csak,anyagilag is jobban esik
még annyit hogy ez a router akkor jó lesz vele?WGR614 v7 csak mert most is csak 15 mb helyett kb 11.12mb el jön.Bár lehet ez nem a router vagy modem hibája,csak gondoltam megkérdem ha mág veszek egy jó modemet,ne a routeren muljon.Köszi a választ.
-
válasz
Intruder2k5 #18475 üzenetére
De kaptam egy thomson speedtouch-ot.amivel jó a net, viszontnem tudok vele játszani.
Nem lehet rám csatlakozni.
Már többször neki estem segitséggel is, de nem sikerült megoldani.
Van külön egy dlink modem is ,amivel napi szinten kb 10x15x szakad meg a net.Van még egy netgear wifis routerem is.
Igy jó a játék,nem kell semmi portforwarding meg ilyenek, viszont szakad a net.
Igazából nekem egy jó modem is megfelelne, nem lenne fontos 2 az 1-be,mert a modemmel van szerintem a bibi.
A tcom által adott modemes routerrel, napi egy bontás van,csak ugye a játékok nem jók vele.. De nem tudom ha modemet veszek milyet vegyek? ezért gondoltam a 2 az 1 ben cuccra mivel azzal jó a net, és talán olyat veszek amivel jók lesznek a gamék is.még annyi hogy ip telefon van,nem tudom van e jelentősége?de igazából nincs használva,az lenne jó ha pl meglehetne azt csinálni hogy a speed touch modemét használnám de a router részét nem és ugy raknám utána a netgear routert.Gondolom ilyet nem lehet csinálni...Van egy szűrő is a kábel végére rakva,de nem csatlakozos hanem bevan kötve igy azt cserélni sem tudom.Abból megy a t által adott csodába,és abból a gépbe és telefon.Gondoltam leirom hátha van jelentősége.Jó lenne ha valaki tudna segiteni,mit csináljak vagy vegyek amivel minden jó lesz,mert kb 2 éve kinlodok vele
-
Sziasztok.
Routert szeretnék venni ,amibe modem is van.Eddig LINKSYS WAG120N volt a kiszemelt,de most hogy keresgéltem találtam egy ilyet TP-LINK TD-W8960NB
Az lenne a kérdésem hogy a Tp.link is megbizható?
Mert az ára jóval kedvezöbb,majd fele,többet tud,és garancia is 5 év van rá nem 2 mint a Linksys esetében.
Viszont nem szeretnék rosszat venni ha azt mondjátok jobb a Linksys akkor az lesz.Köszi
-
SZiasztok.
A t-hometól kapott speedtouch router helyett szeretnék venni egy normális router amibe modem is van.Mit ajánlotok?15mb-os netem van igy adsl2-es modemes kellenne,és wifi is kell valami normálisabb bele,de nem a legjobb
Van ip alapú telefon, ha esetleg azt is tudná nem volna baj,de nem is lényeg csak a net..sima adsl2es modem+netgear wifis routerrel szakad a net napjába 15x kb,a speedtouch-al viszont tökéletes napi 1 bontás van,de játékra nem jó nem birom megnyitni a portokat sehogy sem.Ezért szeretnék másik modemes,wifis ,routert.Egyébként sima adsl+netgear -al tökéletesek a játékok csak ott meg úgye szakad a netKöszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest