- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz ngabor2 #2063 üzenetére
Ha azt vesszük nálam a WRT54GL 82 napja 24/7 ben megy. Igaz nem folyamatos terhelés alatt van.
De a kérdés: Mi az a "nagy terhelés"? Torrent? FTP? MSN?
Meg azt sem írtad, hogy gyári vagy 3rd party firmware-el szeretnéd használni őket.
szerk: Nemá, mostmár megjelenik megint az a hülye szerkesztve írás[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
válasz ngabor2 #2096 üzenetére
Szia!
két gépet akar egyszerre használni ... PC + PS3 ....
a PC-n fut:MSN, skype, torrent, DC, meg quake 4 (:
a PC-t vezetéken használnámeg akkor a PS3
én úgy hallottam a SYSLINK-ek jók.
kérdezte tőlem, mennyi? Én mondtaym neki egy 25.000-et.
aszonta, hogy sok, de szeritem meg nem ... úgyhogy 25 körül kellene. +/- 8.000piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
Topikgazda
válasz ngabor2 #25854 üzenetére
Mivel nem írtál sem árat és sem net sebességet így elég nehéz ajánlani megfelelő típust a számodra de a USB port megléte erősen korlátozza a megfelelő típusok számát.
Ha a net sebesség kevesebb mint 50-60 Mbps akkor elég lehet egy TP-Link 842ND vagy egy Asus N10U, áruk 10k alatt van.
Ha a net sebesség nagyobb és/vagy kell a gigabites portok akkor TP-Link 3600/4300, Asus N15U/N16, Netgear 3500Lv2, áruk kb 15-20k.
Nem kell feltétlenül 2 USB port a nyomató és a vinyó megosztáshoz, elég egy USB hub is, ha a vinyónak nincsen külső tápja akkor külső tápos hub-ot használj.
Nem minden router támogatja a nyomtató és a vinyó használatot így nagy valószínűséggel szükséged lesz valamilyen 3rd party firmware telepítésére is, a TP-Link-ekre ajánlott vargalex fórumtárs által összerakott OpenWRT verzió, az Asus-okra és a Netgear-re tehető Tomato.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
vargalex
félisten
válasz ngabor2 #25865 üzenetére
Szia!
2 USB-s típus többek között a Gubek-Einste topictárs által is ajánlott TP-Link TL-WDR3600/4300. A gyári firmware is támogatja a nyomtató és filemegosztást (samba, ftp). Viszont nyomtató megosztáshoz a kliens oldalra külön alkalmazás telepítése szükséges.
Továbbá tudja a DLNA funkciót is, viszont ehhez az uShare-t használja, amivel, ha jól tudom, a Samsung TV-k nem igazán barátkoznak. Ellenben a miniDLNA-val nincs gondjuk, de ehhez ugye 3rd party firmware szükséges.
A garanciális dolgokról már többször leírtam a véleményemet: ha úgy hibásodik meg a router, hogy egyébként működik (pl. táp hiba, wifi nem megy, USB nem megy, stb.), akkor úgyis visszatehető a gyári firmware. Ha viszont úgy, hogy meg sem mukkan, akkor a szervízben biztos, hogy nem fognak forrasztással utánajárni, hogy a flash-ban milyen firmware is van.
[ Módosította: BomiBoogie ]
Alex
-
Topikgazda
válasz ngabor2 #46429 üzenetére
Annyira nem elterjed eszköz köszönhetően annak, hogy Qualcomm Atheros alapú, szemben az Asus által általában alkalmazott Broadcom SoC-vel (most nem számítom az alsó kategóriás, nem-ajánlott eszközökben lévő egyéb chipset-eket), ebből kifolyólag nincsen vele általános tapasztalat.
Egy próbát lehet vele tenni.[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
legenda
válasz ngabor2 #46429 üzenetére
szia,
két helyen voltam még csak ilyet beállítani, de az önmagában is jó jel, hogy azóta nem csörgött azok miatt a mobilom, szóval különösebb probléma biztos nincs adott típussal, a hardver sem annyira rossz, így azt mondanám, hogy ha az ársáv alján (25 - 26 e ft) veszi valaki, akkor jó vétel lehet - a felső értéken már elgondolkodtató lehet, hogy olcsóbban is van hasonló - akár más gyártós, de közel azonos hardver, mint például az archer c5 -, vagy kicsivel drágábban erősebb hardverű, mondjuk az rt-ac56u.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest