- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Edimaxból nekem csak sima lanos volt. Problémám nem volt vele, igaz semmi xtra nem volt beállítva csak a tűzfal, port forwarding
SMC - két kollegámnak is az van, semmi gond
Linksys - egy jó párat belőttem már, nekem tetszik, sok mindent tud, de nem cisco router. Hanem a Cisco csoport tagja. A linksys WLAN kártyákat azért szeretem, mert én úgy tapasztaltam, hogy nagyobb a hatósugara a többihez képest.
Tehát mondjuk SMC/Linksys közül tudsz választani. Persze rossz széria mind a 2ből előfordulhat (talán ezért is olvastál rossz tapasztalatokat). -
God Vazzeg
veterán
''linksys wrt54g''
Ez van nekem is, nagyon korrekt, és csomó hackelt firm is van hozzá, olyan funkciókat is le tudsz vele kezelni amit másikkal nem biztosNagyon jó, még sose fagyott le, megbízható.
Cisco router amúgy, linux fut rajta, ezért olyan széleskörű a használhatósága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest