- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
Felem egy kisebb apartmant az AC3200 toleletesen ellat WiFi-n is, 2db 5GHz modul van benne. Jo vetel volt.
A 88U egy eromu ehhez kepest is, otthoni felhasznalasra ennel minek, 8LAN, 1,4GHz, stb...
Netgearhez nem volt szerencsem. Amig nem vallalnak arra is legalabb 3 ev garanciat mint az Asusra, szerintem nem is lesz, masnak sem a kozelemben. -
Multibit
nagyúr
Egyik általad kinézett routerrel sem rendelkezem, de pusztán tecnikai jellemzők alapján (SoC, RAM) éppen az első a "leggyengébb". Persze átlag home routerekhez képest mindhárom nagyon erős.
Azt azonban vedd figyelembe, hogy ha 1 routerrel akarsz wifi-vel beszórni egy többszintes épületet, nagy szerencse kell a sikerhez! Az esetek többségében nem szokott egy eszközzel sikerülni. -
floppy131
csendes tag
"Olvasom, hogy a linksys wrt54gl jó, de ez a Belkin nagyon jó árban lenne (kb 7k) és elvileg élettartam garija van."
---bocs de ha 7k-az ára a belkinnek,és 14k az ára a linksysnek (ami azért egy kicsit világhírü)akkor jobb lehet a belkin????csak azért mert élettartam a garija?
Nekem 3gép megy linksys-ről kábelen , +1 switch 4portos,amiről 3 gép megy,+a wifiről 2 laptop kifogástalanul ,akadás mentesen.Ezért írtam ide hogy lássa az aki routert akar venni hogy sajnos nincs jobb a linksys WRT54- GL tipusnál.(nem szólva arról hogy a linux firmet magad választhatod meg,és akármikor cserélheted ami neked tetszik)ja és nem melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged