- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
kőbaltás #88873 üzenetére
Átfutott az agyamon, hogy "puding próbája az evés", de e tekintetben Soma01 (#88877) véleményét osztom alapvetően.
Egyébként komolyan - gondolatolvasó vagy?
Pont erre gondoltam. Van itthon maradék tépőzár a DX517 halkítási projektből (a HDD foglalat aljába ragasztottam). A "B" tervnek még kétoldali ragasztó jutott eszembe, mely alapvetően szintén használatra került abban a projektben - hangszigetelő szivacs rögzítésére (kép, bár nem a legjobb: [kép] ).
Egyébként nem állandóra lenne. Állandóra valami konzol lehetne inkább, talán pont AX82U -ról volt diskurzus korábban ahol képeket is raktam be ...
-
válasz
kőbaltás #88872 üzenetére
Azonos funkciójú antennák? Tehát a wifit és a mobilnetet eleve nem keverhetjük, és még ezen belül is oda kell figyelni a frekvenciaértékekre.
Egyébként az antennacserebere elég ingoványos egy terület. Sokszor éri csalódás az embert papíron tökéletes választás esetén is.
MaCS
-
dkess
őstag
válasz
kőbaltás #88859 üzenetére
Szia,
Igen, csatlakozok MaCS_70 (#88860) -hez. Én is úgy olvasom, hogy a router felületén be kell állítani a külső LTE antennás csatlakozást. Sőt majd a leírt újraindítási eljárást se felejtsd ki a végén.
@Szaszabond, #88867
Igen, ez így szuper lesz.
@kezo0, #88862 és @Downsampling, #88865
Nem tudom fájdítsam-e még a szíveket, de van most nálam egy AX82U is ...
Igaz, nem az enyém - csak kölcsönbe (a Synology és a QNAP saját). Korábban írtam talán itt meg az Asus -os topikban is, hogy alapból bár marhára nem esetem ez a "nagyon gémer" kinézet meg "LED orgia", de olyan ez a router kinézetre, mint a jó bor (nemesedik). Most már azt mondanám rá, hogy "gyönyörű" ...
Komolyan birizgálja a fantáziám csak kíváncsiságból, hogy felvarázsolom a falra az előszobába (nincs se VESA75, se felfogató csavarhelyek, mint a másik kettőn, de megoldom) és kipróbálom esti fénynek is.
Úgy egyébként azt gondolom, hogy a kategóriájában bitang jó router, de ez szigorúan magánvélemény. Maradni nem fog, mert van elég routerem meg tele a "fiók alja" is ...
-
dkess
őstag
válasz
kőbaltás #88845 üzenetére
Nagyon szívesen.
Ez mindenképpen jó hír. Valóban nem kell kitenni az erélyre a routert - elég, ha ott az erkély oldalán van az a router a lakásban. Akár az ablakban ...
@Chris.G, #88846
Mivel nagyon mást nem árultál el a környezetről, meg a kliensek számáról illetve milyenségéről - így látatlanban annyit lehet csak mondani, hogy az említett típusok megfelelhetnek a számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen program, ami...?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest