- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Core2duo6600
veterán
válasz
sad_Vamp #61953 üzenetére
A bintec ből láttam modem router egyben készüléket, drágának drága ha neked megér 100 000 HUF körül, akkor hajrá.
Tapasztalat nem nagyon van ilyenekkel, mert nálunk a modemet legtöbbször a szolgáltató biztosítja.
Ezért kinálat sem sok van.
Sőt sokszor ki is köti, hogy csak az ő eszközével lehet kapcsolódni.
Ebben ezért nem tudunk tanácsot adni. -
-
fogtunder
nagyúr
válasz
sad_Vamp #30306 üzenetére
elég sok plusz funkció van bennük, amiket a gyártók nem, vagy kevésbé profi oldanak meg a saját fw-jükben, olykor szándékosan. én mostanában nem használok ilyet, mert pillanatnyilag nincs rá szükségem, de még a linksys wrt54g-mből kellett wireless bridget csinálni egyszer, akkor nagyon jó volt. mobilnet sticket tudsz használni másodlagos kapcsolathoz, nyomtató szervert, sokan torrent és dlna szervernek is használják, bár ehhez nem a kínálat alja kell, és szerintem nagyon nem erre való a router. plusz olyan szinten tudod bekonfigurálni az otthoni hálózatodat, ami elsőre többnyire ijesztő.
-
válasz
sad_Vamp #30306 üzenetére
A D-Link 360R T1E modemet T-Pont-ban vagy HardverApró-n lehet kapni.
A 3rd party firmware maximálisan ki tudják használni a hardver nyújtotta lehetőségeket így egy lényegesebben drágább eszköznek a képességeit is megkapod olcsón + gyorsabb fejlesztés/hiba javítás miatt stabilabb is, lehetne sorolni egy darabig az előnyöket, ha van kedved akkor olvas vissza a témában mert többször lett róla már írva. -
fogtunder
nagyúr
válasz
sad_Vamp #30302 üzenetére
azt többnyire nem akarásból csinálja az ember, hanem mert kell, én már megőrülök a kombó eszközöktől, mert a többség egyik feladatot sem látja el úgy, ahogy szeretném. ajánlani sajnos nem tudok kombinált eszközt, mert nem ismerek megbízhatót.
az Asus témában annyit, hogy én boldog tulaja vagyok egy n12 d1-nek és egy n15u-nak is, mindkettő tökéletesen teszi a dolgát. nekem régebben a pálinkával voltak nagyon rossz tapasztalataim, de túltettem magam rajta
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest