- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toshi_1234
csendes tag
válasz
Pyttawrx #105104 üzenetére
Szolgáltató mossa kezeit. Hülyeségeket beszél a support, hogy csináljak speedtestet amikor nincs net, meg hasonlók. Lefedettség mint írtam tökéletes, 100% signal és RSRP, RSRQ, SINR, stb mérőszámok is rendben.
Firmware legfrissebb fent. Már azt is megcsináltam, hogy időzített újraindítást állítottam be minden hajnalra, de így is belefutok a hibába. -
Essejó
veterán
válasz
Pyttawrx #105042 üzenetére
Köszi, végül is a Mikrotik nekem mélyvíz, pedig elvileg tudok úszni.
De igy nem lenne jó egy klasszikus router amin van összesen 2 db SFP+ és csatlakozna egy switch-be amin van 1 db SFP+ és 8 db 2,5 Gigás Rj 45 ami ráadásul tud POE-t?
Akkor a stabilítás is meglenne és a sávszélt is ki tudnád használni. -
jerry311
nagyúr
válasz
Pyttawrx #105042 üzenetére
A 4011 nem stabil? Vagy csak szeretnel uj cuccot vasarolni?
Az 5009 mostanra egesz stabil lett, mondhatnjuk, hogy kinotte a kezdeti gyartasi gyerekbetegsegeit.
Ha tobb info kell felhasznaloktol, akkor neez be a Mikrotik topicba. -
Essejó
veterán
válasz
Pyttawrx #105037 üzenetére
Próbáltam az üzletek leírásait átnézni, de nem egyértelmű amit megadnak paramétert. Szóval 2000/1000 optikai neted van.
Ha ezt ki is akarod használni akkor olyan Router kellene amin a Wan port 2,5 Gigás, és van minimum +1 db 2,5 Gigás Lan portja is. (Szerintem)
Az üzletek leírásában meg össze vissza 1 db 2 Gigás portról esik szó, de arról szót nem ejtve, hogy Lan vagy Wan port az. Illetve van még 1 db SFP+ is, és 7 db 1 Gigás Lan port.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest