- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Froclee #3148 üzenetére
Ne tőlem kérdezd, ha olvastad a post-jaim, akkor érződik, h nem volt dolgom még wifi-vel korábban. Nem is lesz valszeg, mert egyetlen wifi cuccom sincs. Nem is kell.
Nekem spec megtenné egy wifi nélküli dlink 4100 is, csak ez kihalt, ezért "rákényszerülök" a nagyobb tesóra.H mivel járnál jól, azt magadnak kell eldönteni. Mondhatom, h vedd meg ezt, vagy azt, mert nem én fogom használni, és még csak nem is én fogom megvenni.
Annál a post-nál csak doddencs által felsoroltakat hasonlítottam össze.30 méterről és falakon át? Tökéletes jel? Tegyél le róla!
Ha olvastad a "frissebb" ph-s teszteket (amin felvázolják a teszkörnyezetet hozzávetőleges alaprajzzal), akkor ott láthatod, h mire képesek ezek.
Ott már ha jól emlékszem, házon kívűl ~15 méterre már alig, vagy egyáltalán nem volt jel.
Persze még mindig vehetsz vmi bika antennát! -
Jeti1
tag
válasz
Froclee #3063 üzenetére
A jelerősséget igazán csak teszt után lehet megmondani, tehát olvasgass router teszteket és keress olyat, aminek jó a jelerőssége.
Esetleg nézegess két antennásakat vagy 3 antennás (MIMO) technikával működő routereket, mert azok az átlagnál erősebb jelet tudnak.Ennek a cikknek az elején írnak, arról mi is az a MIMO: MIMO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest