- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
ssgt1981 #78952 üzenetére
Kérdezz be a topikjába melyik MikroTik lenne a legjobb, de nézd meg előtte, milyen a térerő, mert ez döntő érv lehet egyik vagy másik eszköz irányába.
Emögé mehet akár egy saját router, na itt jó a kérdés. Én alapvetően azt mondom, hogy alap felhasználásra ASUS AC65P, ha meg profibb vagy akkor az előbb említett gyártó hAP ac^2-es eszköze is szóba jöhet.
-
adika4444
addikt
válasz
ssgt1981 #78919 üzenetére
Hali!
Mennyi rá a keret?
Kell komolyabb routing tudás, vagy elég az alap otthoni kategória?
Ha utóbbi, Huawei B525.
HA van szaktudás, ha van rá keret, akkor pedig valami MikroTik CAT6-os LTE kütyü, utánakötve valami tetszőleges saját router.
Ha a térerő gyengusz, akkor is van megoldása a MikroTik-nek háztetőre, amiből a kábel ugyancsak mehet saját routerbe.
-
-
törölt tag
-
-
-
-
válasz
ssgt1981 #76590 üzenetére
Nem tudom, hogy most éppen hogyan megy a dolog, szerintem akkor jársz legjobban, ha felhívod a 1221-et, ott ez rutinkérdés. Elvben a CB főmenüjében is át lehet állítani, eléggé magától értetődő a menü, de könnyen lehet, hogy IPv6-on vagy, amit pedig át kell állíttatnod IPv4-re.
Jelenleg szerintem adott pénzért a legtöbb esetben jobb Asus routert kapsz, amint TP-Linket. Típust akkor tudunk ajánlani, ha ismerjük a pontos helyzetet és igényeket.
MaCS
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest