- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Core2duo6600
veterán
válasz
weinmaker #71620 üzenetére
Egyaltalán nem biztos, hogy nálad is bevállt volna, Wifi esetében felelötlenség jósolni, csak a helyszini próba ami biztos támpontot ad.
És még akár a kliens oldalon lévő eszköz chipsetje is beleszólhat.Például van nekem egy Samsung J5 ös telom is, és a céges Unify hálózaton szemved, dög lassú.
Ugyenezen a hálón a samu s8 száguld, a j5 ben nincs AC wifi.
Az ap itt van a helységben a plafonon.
Ugyanakkor otthon egy neve sincs AP vel meg szalad a J5 is. -
válasz
weinmaker #71595 üzenetére
Ha szintet is akarsz szórni, akkor az antennákat enyhén döntened kell.
Tapasztalat (itt is volt többször írva), hogy az only 2,4Ghz-es eszközök általában egy kicsit(!) jobban szórnak, mint azok ahol közös antennán osztozik a 2,4 és 5 Ghz. Van néhány modell, ahol sávonként külön antennák vannak.
-
-
válasz
weinmaker #71273 üzenetére
Értem. Switchnek azért még jó lehet?
Egy ideig még igen.Illetve írtam 2 routert amit vennék helyette: asus rt-n66, vagy asus rt-n18, ezek használtan hasnló árban mozognak. Xiaomit mint írtam nem merek a kínai nyelv miatt, illetve vegyes kommenteket olvasok róluk. Van aki isteníti, van aki azt mondja, hogy kuka.
Inkább az AC66U B1 legyen.Esetleg ajánlasz valami gigabites megfizethető árú routert?
20k alatt Asus AC57U/AC1300G+, TP-Link Archer C5v4
20k felett Asus AC58U/AC66U B1, TP-Link Archer C7Közben látom szoktad ajánlani a tp-linket is. Én már félek ilyet venni, vagy nem gázak?
Általánosságban, vannak jobb (ajánlott) és rosszabb (nem ajánlott) típusok de ez minden gyártónál így van. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest