-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pant
csendes tag
Koszi a valaszt!
Egyik ismerosomnek van egy LinkSys routere, es azt mondja, hogy a wlanos resze szokott neha bontani, de minden mas popec, ezert gondoltam erre a markara.
SMC routere van cimboramnak, igaz nem wlanos, de gyakran fagy, viszont nagyon felhasznalobarat. Ugyhogy marad a kozhelyes vegkovetkeztetes: minden joban van valami rossz
-
oregcsóka
őstag
-
Waterman
aktív tag
Szép

Komolyra fordítva.Nem ismerem ezt a routert.Nekem is volt/van SMC eszközöm router is switch is.Bő egy évig használtam egy 7004VBR V2 EU-t (haveromtól vettem)a gari lejárta után fagyizott és ugy belassult a hálózatom,hogy lecseréltem Draytek-re.Még megvan de csak IP cím osztásra használjuk lanpartykon.A switch remekül muzsikál.Én csalódtam az SMC-ban,pedig sokan dicsérték.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PS4 Pro /1TB/ 7016B
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX