Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
válasz
BB9000
üzenetére
Köszönöm.
Na akkor az első pontban már elbuktam. Sajnos a szolgáltató inkább leszereli az antennát, mint hogy bajlódjon vele. Nincs konkurencia nincs lehetőség, jobbik esetben is felrak egy kisebb teljesítményű eszközt, de akkor más miatt lenne gondom. De azért jó tudni.Igen egyébként ez érdekelt, hogy létezik e nagyobb szórású eszköz. Tehát elvileg nincs az általam használt tp 840n nél vagyis kb mindegy. Úgy gondoltam talán akad. Áthelyezni pedig plusz költség, nem is a fúrás miatt, hanem mert egy konyhán át tudnám "átvinni" ami jellegéből adódóan nem a legpraktikusabb, tehát zárható polcot igényelne ami drágább mint a 10e Ft router. Legalábbis ezért gondoltam első körben routerre.
A 2 router között közel sem volt ekkora különbség szerencsére, mert amúgy tényleg nem lett volna opció a kiiráskor. Ha rárendelek valami kacatot az működhetne, de akkor ennek így nincs értelme legfeljebb ha le akarom cserélni az öregedő típust. De alapvetően szállitassal egyik 10 másik 12500 lett volna mikor néztem, és ezzel még megbékéltem volna (igazából 5 6 ezer különbséggel is), ha jobb opció. Ezért is kérdeztem egy korábbi hszemben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX