Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Most eljöttem itthonról, így csak elméletben tudok válaszolni.
Bevallom az én hiányossáom, de erről a csatorna dologról most hallok először. Azt hittem a G-s WiFi 2,4GHz-en működik, és csókolom. Ha valami ebben a frekvencia tartományban van, az tudja bezavarni - régi urban leged a mikró -. Mióta WiFi-zek nekem ilyen jellegű problémám nem volt, ahol lakok kisvárosban közel s távol csak ez az egy WiFi router van, itt albérletben ahol az ASUS WL-500W van, pedig kapásból 20. Ilyen csatorna akármicsodákat nem állítottam, mivel ezek szerint nem is tudom, hogy micsoda. Nincs valami leírás vagy pár mondatos válasz, hogy mit is csinál, miért lehet rossz ey bizonyos érték (alapértelmezetten 6 van beállítva) és honnan tudom, hogy mire kell állítani?
Előre is köszi!
-
netreg
tag
kali:
"10 jobb - más gyártótól származó - router esetén is lehet, hogy mind a 10 hasonlóan hibásan fog működni, a fent leírt probléma miatt!"Ha csak nem más (és zavarmentesebb) csatornát használ alapból, ahogy írtad is...

sanzi89:
Csak annyit javasolt a Mr., hogy próbáld ki másik csatornán, hátha amiatt dobálja el a WiFi kapcsolatot, mert nagyon zajos az alapban beállított. Ha pl. gyári 6-os, akkor az 1-es, de még inkább a 11-es javasolt (ezek teljesen szeparáltak).Tényleg és mi van, ha auto-n van? Végigpróbálja automatikusan, hol a legzavartalanabb a kommunikáció? Vki a Speedtouch-ról írta, hogy az a nyomorult auton is mindig az 1-est használja... Miért?

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby rádiós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX